Exclusiv foto/video – economie la deszApezire? combustibil turnat din canistre in pet-uri de 5 litri la sighetu marmatiei

Aseara va prezentam cum un utilaj de deszapezire se plimba pe drumul national 18 fara sa imprastie material antiderapant. Am primit si un raspuns din partea autoritatilor referitor la acest aspect si il vom publica mai jos.

Astazi insa am primit alte imagini video de la Sighetu Marmatiei. Un cititor al nostru a filmat un barbat care goleste dintr-o canistra intr-un pet de 5 litri combustibil in curtea unei institutii. Pe imagini se vad doua utilaje de deszapezire parcate ceea ce ne poate indica faptul ca ar putea fi sediul celor de la deszapezire. "De asta lipsesc utilajele de pe drumuri. Fac economie la carburant" ne-a scris cititorul nostru.

"Nu sunt cei de la drumurile nationale pentru ca DN au echipament de culoare portocalie si sunt inscriptionate" precizeaza autoritatile.

Cat priveste imaginile surprinse in cursul serii precedente pe DN18 iata raspunsul: "Utilajul de deszapezire de la districtul Petrova se intorcea de la interventie la baza. Actionase cu material antiderapant si lama" precizeaza autoritatile.

Citeste si

https://vasiledale.ro/2020/01/30/exclusiv-foto-video-actualizare-ninge-abundent-in-maramures-trafic-ingreunat-pe-dn18-pe-gutai-si-hera-tir-blocat-utilajele-de-deszapezire-se-plimba-dar-nu-arunca-material-antiderapant/

Handbalul de joi
Citeste
Politistul anului 2019 este agent sef nichita sorin-alexandru, seful postului de politie comunal asuaju de sus
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.