EXCLUSIV FOTO: TRAGEDIE LA BUDESTI – O fata de 21 ani a decedat dupa ce un sofer beat s-a izbit cu masina de un stalp – ACTUALIZARE

Grav accident de circulatie in aceasta dimineata la Budesti, implicata fiind o masina si o victima incarcerata pe str. Principala. Din pacate, persoana incarcerata, o fata de 21 de ani, in ciuda manevrelor de resuscitare, a decedat. Alti doi raniti au primit ingrijiri medicale. Traficul pe DJ184 este blocat. Soferul a fost testat, etilotestul aratand 0.90 mg/l alcool pur in aerul expirat.

ACTUALIZARE – ISU MARAMURES

In aceasta dimineata, pe raza localitatii Budesti a avut loc un accident rutier, cu un autoturism intrat intr-un stalp de electricitate. La fata locului s-au deplasat forte de interventie din cadrul Detasamentului de Pompieri "Cpt. Marchis Adrian" Baia Mare, a Detasamentului Sighetu-Marmatiei si a punctului de lucru Cavnic, constand in:
1 autospeciala de stingere; 1 Descarcerare; 1 echipaj Terapie Intensiva Mobila; 1 echipaj de prim ajutor SMURD; 1 autospeciala de transport persoane si victime multiple.
In urma impactului violent, o persoana de sex feminin, in varsta de 21 de ani a decedat, un barbat a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean, iar cea de-a treia persoana nu a avut nevoie de ingrijiri medicale.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMURES

Azi dimineata, la ora 06.49, politistii Sectiei 5 Ocna Sugatag au fost sesizati prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul ca pe D.J. 109F s-a produs un accident rutier soldat cu victime.

Deplasati la fata locului, politistii au constatat faptul ca un autoturism condus de catre un barbat de 39 de ani, dinspre Baia Mare inspre Sighetu Marmatiei, intr-o curba deosebit de periculoasa la dreapta, a parasit partea carosabila prin partea stanga a sensului de deplasare si a intrat in coliziune cu un stalp de beton pe care l-a rupt.

In autoturism, in calitate de pasageri se aflau doua persoane, un barbat de 26 de ani din Stramtura si o tanara de 21 de ani din Baia Mare.

In urma accidentului rutier, a rezultat decesul pasagerei de 21 de ani si vatamarea corporala a celorlalti doi ocupanti ai autoturismului.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,90 mg/l alcool pur in aerul expirat si i-au fost recoltate probe biologice in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei si pentru stabilirea prezentei substantelor psihoactive in organism.

In cauza, politistii efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa, vatamare corporala din culpa si conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

EXCLUSIV: El este soferul beat care a ucis o tanara de 21 ani. Este fiul fostului primar din Cavnic
Citeste
BAIA MARE DEVINE CAPITALA EXCELENTEI IN MEDICINA DE URGENTA PESTE CATEVA ZILE – Conferinta pluridisciplinara "MaraEmergencyMed" organizata de Spitalului Judetean "Dr.Constantin Opris" din Baia Mare va reuni profesionisti de renume
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.