EXCLUSIV FOTO: Sofer incarcerat dupa ce s-a izbit cu masina de teren de un stalp din beton pe care l-a rupt – actualizare

Un accident de circulatie a avut loc astazi dupa amiaza pe strada Tractorului din municipiul Sighetu Marmatiei.

Conform primelor informatii se pare ca soferul unei masini de teren circula cu viteza pe strada amintita, a pierdut controlul volanului, a parasit partea carosabila si s-a izbit de un stalp din beton de la reteaua electrica pe care l-a rupt.

La fata locului s-au deplasat echipajele SMURD, ale pompierilor militari de la descarcerare dar si cele ale politiei.

Soferul a fost preluat de echipajele medicale.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMURES

Astazi, 9 ianuarie a.c., in jurul orei 16.00, politistii din Sighetu Marmatiei au intervenit la un eveniment rutier pe strada Tractorului din municipiu.

Deplasati la fata locului, politistii au constatat faptul ca, un barbat de 38 de ani din municipiu, aflat la volanul unui autoturism, avand directia de deplasare inspre strada Muzeului, a intrat in coliziune cu gardul unui imobil si cu un stalp de sustinere a cablurilor de curent.

In urma impactului a rezultat vatamarea corporala a conducatorului auto, care a fost transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmatiei in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

Conducatorul auto a refuzat
testarea cu aparatul etilotest, dar i-au fost prelevate mostre biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

In continuare, politistii efectueaza cercetari intr-un dosar penal privind infractiunea de vatamare corporala din culpa.

Recomandari pentru protejarea impotriva inghetului a contoarelor si instalatiilor de apa!
Citeste
Alexandru Andries, primul concert sustinut in Baia Mare dupa Revolutia din 1989
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.