EXCLUSIV FOTO – SOCANT: Un tanar din Rogoz si-a injunghiat fratele (ACTUALIZARE)

In urma cu putin timp echipajele medicale si ale politiei de la Targu Lapus au fost solicitate sa intervina la un scandal izbucnit de pe raza localitatii lapusene Rogoz.

Intre un localnic in varsta de 31 de ani si fratele sau de aproximativ 34 de ani a izbucnit un scandal, care a degenerat.

Fratele mai mare a pus mana pe un cutit si si-a injunghiat fratele, aplicandu-i o lovitura in zona abdominala.

Barbatul a fost preluat si dus in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta din Baia Mare. Agresorul a fost ridicat de politie si dus la audieri.

Conform informatiilor neoficiale se pare ca scandalul ar fi pornit la faptul ca victima nu si-ar fi parcat masina asa cum trebuie.

Cert este faptul ca pe numele tanarului a fost intocmit dosar penal ancheta fiind in desfasurare sub coordonarea unui procuror criminalist.

ActualizareIPJ MARAMURES

Azi, 07 octombrie, ora 20.08, politistii din Targu Lapus au fost sesizati cu privire la faptul ca un barbat a fost agresat de catre fratele sau.

Politistii ajunsi la fata locului au identificat victima ca fiind un barbat de 31 de ani din Rogoz, iar persoana banuita de comiterea faptei, un barbat de 33 de ani.

Victima, care prezenta o plaga in zona abdomenului, a fost transportata de urgenta la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de violenta in familie.

Articolul EXCLUSIV FOTO – SOCANT: Un tanar din Rogoz si-a injunghiat fratele (ACTUALIZARE) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Peste 600.000 de romani au aplicat pentru noul statut de rezident in Marea Britanie, dupa Brexit. Ce se va intampla de la 1 ianuarie 2021
Citeste
Actualizare: Violenta extrema: Un barbat din Rogoz si-a injunghiat in abdomen propriul frate
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.