EXCLUSIV FOTO: SCANDAL MONSTRU IN BAIA MARE – Un baimarean batut cu batele de trei indivizi. Masina distrusa

Scandal monstru in noaptea de sambata spre duminica intr-o parcare de pe strada Granicerilor din Baia Mare situata la 20 de metri de locul unde zilele trecute procurorii si mascatii de la DIICOT au deschis in mai multe apartamente pentru a cauta droguri. Sa aiba vreo legatura cu destructurarea retelei internationale de trafic si comercializare de droguri in Baia Mare? Orice e posibil!

Baimareanul a fost lovit la nivelul capului cu batele iar autoturismul sau a fost distrus.

Cititorii nostri ne-au povestit ca pana sa ajunga cele 2 echipaje de politie si 3 ale jandarmeriei, barbatul batut ar fi fost intrebat de agresori de ,,marfa". Cand au auzit sirenele echipajelor de interventie batausii l-au lasat lat in parcare pe barbatul agresat si au fugit cu autoturismele.

CE SPUNE POLITIA

Agentul sef Romeo Tamasan, purtator de cuvant al IPJ Maramures a declarat in exclusivitate pentru vasiledale.ro:

"In data de 02.08.2020, in jurul orei 03:00, politistii din Baia Mare au fost sesizati prin 112, sa intervina pentru aplanarea unui scandal intre mai multe persoane, ce a avut loc intr-o parcare de pe strada Granicerilor.

Ajunsi la fata locului, politistii au identificat un barbat intins pe jos, constient, care acuza lovituri la nivelul capului.

Acesta a relatat politistilor ca a fost agresat de trei persoane pe cale le cunoaste.

Barbatul a fost preluat de catre un echipaj medical si transportat la spital pentru ingrijiri medicale.

De asemenea politistii au constatat ca autoturismul acestuia avea luneta si parbrizul distruse.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente, tulburarea ordinii si linistii publice si distrugere.

CITESTE SI:

Articolul EXCLUSIV FOTO: SCANDAL MONSTRU IN BAIA MARE – Un baimarean batut cu batele de trei indivizi. Masina distrusa apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Coronavirus, 1-2 august 2020: Cel mai mare numar de cazuri noi intr-o zi, in Maramures, 30. S-a ajuns la un total de 457. La nivel national, peste o mie in zi de weekend
Citeste
Anunt UMANITAR: Un barbat din judet are nevoie urgenta de plasma. Viata lui sta in plasma celor vindecati de COVID – 19
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.