EXCLUSIV FOTO: Politista implicata intr-un grav accident la Buciumi. TIR rasturnat intr-o curte – actualizare

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca pe DN 1C Dej – Baia Mare, in zona localitatii Buciumi, la iesirea din curtea unui imobil, un autoturism a fost acrosat de un autotren, ulterior acesta rasturnandu-se pe partea carosabila. In urma coliziunii, soferul autoturismului a suferit leziuni, este constient si evaluat medical la fata locului.

Traficul rutier s-a desfasurat alternativ pe un sens, iar de la 7.30 s-a reluat traficul normal.

Conform informatiilor noastre, la volanul autoturismului se afla o politista, care a fost preluata de echipajele medicale si transportata la Spitalul Judetean de Urgenta. Ea a fost testata de colegii ei, rezultatul etilotestului fiind zero. Mentionam ca politista se afla in afara programului de lucru.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMURES

Azi dimineata, la ora 05.15, politistii din Somcuta Mare au fost sesizati prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul ca pe D.N. 1C, in localitatea Buciumi, s-a produs un accident rutier soldat cu victime.

La fata locului, politistii au stabilit faptul ca, o autoutilitara condusa de catre un barbat de 35 de ani, dinspre Dej inspre Baia Mare, ar fi intrat in coliziune cu un autoturism care circula din sens opus.

In urma impactului, autoutilitara s-a rasturnat in afara partii carosabile, iar autoturismul condus de o femeie de 29 de ani, a fost si el proiectat inafara partii carosabile.

Accidentul rutier s-a soldat cu vatamarea corporala a conducatoarei auto, precum si a doi pasageri din acelasi autoturism, de 23 respectiv 61 de ani.

Victimele au fost transportate la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero si le-au fost prelevate mostre biologice de sange.

In cauza, politistii efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

Iarna pune stapanire pe zona de munte a judetului. Accident pe DJ183, spre Izvoare, din cauza unui copac prabusit – actualizare
Citeste
Cartierul Ferneziu, fara apa potabila pana la ora 15.00. Lipsa energie electrica la statiile de pompare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.