EXCLUSIV – FOTO: Padurar amenintat cu ranga in timp ce patrula prin padure din REPEDEA. A trecut doar un an de la uciderea prin impuscare a padurarului Liviu Pop intr-o padure din Rogoz


Din localitatea Repedea cititorii ne-au trimis informatii despre un caz socant petrecut intr-o padure de pe raza comunei. Un padurar ar fi fost agresat cu o ranga in timp ce patrula prin padurea pe care o pazea. Incidentul s-a petrecut la un an de zile dupa ce un alt padurar din Maramures, Liviu Pop a fost ucis prin impuscare de hotii de lemne.

Redam in continuare continutul scrisorii:

"Inca un caz de agresiune asupra unui padurar s-a petrecut in localitatea REPEDEA, judetul MARAMURES. Padurarul K.G., angajat al Ocolului Silvic Poieni, a fost atacat de un hot de lemne cu ranga in timp ce patrula in zona pe care o pazeste. Spre norocul lui, masina personala cu care isi efectua serviciul era in apropiere si s-a ascuns in ea, in timp ce alti doi colegi au fugit de la fata locului de frica atacatorului.

Aflandu-se intr-o zona fara semnal la telefon, padurarul agresat a fost nevoit sa se deplaseze la Ocol, respectiv Postul de Politie pentru a depune plangere impotriva agresorului B.G.V., personal cunoscut cu mai multe dosare penale in legatura cu furtul lemnelor din padure. Individul ar fi protejat de mai multe institutii ale statului. Speram ca organele competente vor lua urgent masuri legale care se impun pentru a se evita pierderea de vieti omenesti, cum s-a intamplat si in alte localitati din judet".

Vom reveni cu un punct de vedere al IPJ Maramures

sursa foto: facebook.com

Citeste si

Articolul EXCLUSIV – FOTO: Padurar amenintat cu ranga in timp ce patrula prin padure din REPEDEA. A trecut doar un an de la uciderea prin impuscare a padurarului Liviu Pop intr-o padure din Rogoz apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Scandal sexual in Maramures! Cristi Vasc, fostul director sportiv la FC Baia Mare, acuzat ca a trimis imagini si mesaje indecente unei minore din Coroieni
Citeste
Stare de asediu extinsa in Franta. Peste 40.000 de noi infectari
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.