EXCLUSIV FOTO: Impact violent intre un autoturism si un scuter la Poienile de Sub Munte. Mopedistul era baut si fara permis

Astazi, 12 Iulie, la ora 15.55, politistii din Viseu de Sus au intervenit la un eveniment rutier produs in Poienile de sub Munte.

In urma deplasarii la fata locului, politistii au constatat faptul ca, un barbat de 32 de ani din judetul Timis, aflat la volanul unui autoturism, a intrat in coliziune cu un moped, care nu avea montate placute de inmatriculare, condus de un tanar de 28 de ani din Poienile de sub Munte, si care se deplasa inspre Repedea.

In urma impactului a rezultat vatamarea corporala a unei tinere de 22 de ani din Poienile de sub Munte, pasagera pe moped, si a conducatorului mopedului, care au fost transportati la Spitalul din Viseu de Sus in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

Conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero in cazul conducatorului autoturismului, dar in cazul tanarului care a condus mopedul, rezultatul a fost 0,33 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

In urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca, tanarul care a condus mopedul nu este posesor de permis de conducere, iar mopedul nu figureaza ca fiind inmatriculat sau inregistrat.

In cauza, politistii efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunilor de vatamare corporala din culpa, conducerea unui vehicul fara permis de conducere si punerea in circulatie sau conducerea unui autovehicul neinmatriculat.

15 iulie – Ziua mondiala a competentelor tinerilor
Citeste
VIDEO: O cratita uitata pe aragaz a creat panica generala intr-un bloc de pe strada Motorului
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.