EXCLUSIV FOTO: El este tanarul din Siria cel care a rapit-o pe fata de 17 ani din Borsa. Ar fi iubiti

Revenim cu informatii in exclusivitate referitoare la cazul fetei de 17 ani, rapita din strada aseara la Borsa. Conform surselor noastre, suspectul - un tanar din Siria (judetul Arad) nu ar fi strain de orasul maramuresean. Se pare ca acesta ar fi chiar iubitul minorei.

Deocamdata nu se stie exact daca a fost sau nu rapire. Cert este faptul ca fratele fetei in varsta de 12 ani a declarat ca sora ei ar fi fost trasa de par si urcata cu forta in masina.

Pe de alta parte, rude de-ale fetei spun ca suspectul era iubitul tinerei si ca au stat o perioada impreuna.

Noi va prezentam in exclusivitate fotografia suspectului dar si autoturismul de culoare verde inchis (neagra conform declaratiilor fratelui fetei) care ar fi fost folosit la comiterea faptei.

IPJ Arad - comunicat

"La data de 20 iunie a.c., I.P.J. Maramures a emis o alerta de rapire a unui minor.

Astfel ca, politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul I.P.J. Arad au desfasurat activitati specifice, iar in urma investigatiilor efectuate, astazi 21 iunie a.c., au depistat-o pe raza localitatii Siria.

Aceasta a fost gasita nevatamata si se afla in custodia politistilor Postului de Politie Siria, urmand a fi preluata de un echipaj de politie din cadrul S.I.C. - .I.P.J.MM.

Politistii continua cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care aceasta a disparut si clarificarea starii de fapt, urmand a fi dispuse masuri legale in functie de cele constatate", comunica IPJ Arad.

Articolul EXCLUSIV FOTO: El este tanarul din Siria cel care a rapit-o pe fata de 17 ani din Borsa. Ar fi iubiti apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

PRAPAD IN JUDEt: Gospodarii si curti inundate la Poienile de Sub Munte. Pericol la Repedea (FOTO, VIDEO)
Citeste
Un primar din Franta candideaza din nou la 94 de ani
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.