EXCLUSIV / FOTO DOCUMENT: Trei elevi confirmati pozitiv la un liceu din Baia Mare. Alo, DSP, inchidem scoala? Vadu Izei si Desesti intra in carantina?

Directia de Sanatate Publica Maramures ascunde gunoiul sub pres si nu comunica public noile cazuri confirmate cu Covid pe raza judetului Maramures. Sursele noastre sustin ca in cursul zilei de ieri la nivelul unui liceu de prestigiu din Baia Mare trei elevi ar fi fost confirmati pozitiv.

Pana in acest moment nici DSP Maramures si nici CJSU nu au confirmat sau infirmat informatiile. Conform legii la trei cazuri pozitive intr-o unitate de invatamant scoala se inchide.

Trebuie precizat si faptul ca intr-o raportare oficiala de ieri DSP Maramures recunoaste ca in ultimele 14 zile 10 elevi din Maramures au contactat noul coronavirus (trei din Baia Mare). In acelasi document doua localitati din Maramures Vadu Izei si Desesti, au o rata de peste 3 la mia de locuitori conformati pozitiv.

In mod normal dupa deciziile de aseara ale CJSU cele dupa localitati ar trebui sa intre in carantina.

Mai mult, in zonele in care avem incidenta de 1,5 la mia de locuitori, respectiv patru comune si patru orase, se recomanda este ca toti agentii economici, inclusiv institutiile publice si private sa ia in considerare munca de la domiciliu, la distanta si acolo unde nu se poate, decalarea programului


Stire in actualizare

Articolul EXCLUSIV / FOTO DOCUMENT: Trei elevi confirmati pozitiv la un liceu din Baia Mare. Alo, DSP, inchidem scoala? Vadu Izei si Desesti intra in carantina? apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Restrictiile pentru persoanele care vin din tari cu indice de infectare peste cel al Romaniei. Lista statelor din zona galbena
Citeste
Donald Trump a plecat din spital, desi are COVID. El ii indeamna pe americani sa iasa din casa
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.