EXCLUSIV FOTO: Butanenii din Borsa au construit ilegal sub un cimitir. Acum incep sa se vada sicriele

Caz uluitor la Borsa semnalat de cititorii nostri, care ne-au si trimis fotografii elocvente. Totul se intampla pe strada Victoriei din orasul de la poalele varfului Pietrosul Rodnei.

"Aratati sa vada lumea. Clanul Butanu din Borsa face constructie sub cimitir. Se surpa mortii peste constructie. Deja se vad sicriele. Este profanare de morminte. Cimitirul este situat dupa benzinarie, pe strada Victoriei, cam la 500 metri", este mesajul insotit de mai multe fotografii care ne-au sosit de la cititorii nostri din zona.

Primarul orasului Borsa, Sorin Ion Timis, ne-a confirmat faptul ca stie despre aceasta situatie. "A construit fara autorizatie. Noi l-am amendat si i-am pus in vedere sa intre in legalitate" a declarat edilul. Cimitirul este unul ortodox si apartine parohiei din Borsa.

Conform cititorilor nostri, se pare ca terenul respectiv din imediata apropiere a drumului national 18, dar si a cimitirului ar fi fost achizitionat legal de familia respectiva, care a demarat lucrarile pentru o constructie. Doar ca ar fi avut niste probleme (arest la domiciliu pentru unul dintre membrii familiei) si nu ar mai fi lucrat. Atunci terenul a inceput sa o ia la vale, astfel ca pentru a opri alunecarea ar fi construit zidul din beton.

Articolul EXCLUSIV FOTO: Butanenii din Borsa au construit ilegal sub un cimitir. Acum incep sa se vada sicriele apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Subventiile pentru studenti au fost majorate
Citeste
NICI O ZI FARA SOFERI BAUTI LA VOLAN – Doi soferi din Tauti si Sacalaseni si-au petrecut noaptea la spital, cu politistii
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.