EXCLUSIV FOTO: BORSA - Urmarit de politie, soferul fara permis care a distrus 7 masini a fost doar arestat la domiciliu

In baza probatoriului administrat, politistii au dispus masura retinerii pentru 24 de ore a tanarului de 28 de ani, din Borsa, care la data de 19 august a.c. a condus sub influenta bauturilor alcoolice si fara permis de conducere acrosand sase autoturisme.

Acesta a fost depus in Centrul de Retinere si Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Maramures, urmand sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Viseu de Sus cu propunere de arestare preventiva.


CE SPUNE INSTANTA

Solutia pe scurt: INCHEIEREA PENALA NR. 532/2020

In baza art. 227 al. 1 C. pr. pen., respinge propunerea de arestare preventiva formulata de Parchetul de pe langa Judecatoria Viseu de Sus in dosarul nr. 1225/P/2020 privind pe inculpatul T. P.-C.-D., ca fiind neintemeiata.

In baza art. 219 C. pr. pen. raportat la art. 218 si art. 223 al. 2 C. pr. pen., dispune luarea fata de inculpatul T. P.-C.-D., a masurii arestului la domiciliu pe o perioada de 30 de zile, de la data de 20.08.2020 pana la data de 18.09.2020, inclusiv.

In baza art. 221 al. 1 C. pr. pen., impune inculpatului obligatia de a nu parasi imobilul din Borsa, xxxxx, fara permisiunea organului judiciar care a dispus masura sau in fata caruia se afla cauza.

In baza art. 221 al. 2 C. pr. pen., pe durata arestului la domiciliu, inculpatul are urmatoarele obligatii:

a) sa se prezinte in fata organului de urmarire penala, a judecatorului de drepturi si libertati, a judecatorului de camera preliminara sau a instantei de judecata ori de cate ori este chemat;

b) sa nu comunice cu martorii M. G., T. O. C., T. A. C.

In baza art. 221 al. 4 C. pr. pen., atrage atentia inculpatului ca, in caz de incalcare cu rea-credinta a masurii sau a obligatiilor care ii revin, masura arestului la domiciliu poate fi inlocuita cu masura arestarii preventive.

In temeiul art. 221 al. 8 C. pr. pen., desemneaza Politia orasului Borsa pentru supravegherea respectarii de catre inculpat a masurii arestului la domiciliu si a obligatiilor impuse.

Inculpatul TOMA PETRICA CONSTANTIN DOREL a contestat decizia magistratilor de la Viseu de Sus.

Se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului si conducere a unui vehicul fara permis de conducere.

Foto: Facebook.com

CITESTE SI

Articolul EXCLUSIV FOTO: BORSA - Urmarit de politie, soferul fara permis care a distrus 7 masini a fost doar arestat la domiciliu apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

FOTO: Pieton lovit de o masina in Baia Sprie
Citeste
Expozitie de fotografie in scop caritabil la Sighetu Marmatiei. Cei mai talentati fotografi din zona vor fi prezenti
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.