EXCLUSIV FOTO: Bataia de joc numita CFR CALATORI: Zilnic trenuri intarziate. Astazi in Gara CFR Satulung

Cititorii nostri ne trimit aproape zilnic fotografii de prin garile judetului. Acolo ei sunt tinuti cu zecile de minute, fara prea multe explicatii. Astazi, cititorii nostri ne-au scris din gara CFR Satulung. Cei mai afectati sunt navetistii, care dupa 8-10 ore de munca sunt nevoiti sa stea prin trenuri si ajung acasa noaptea.

"Trenuri blocate in Satulung. Zilnic trenurile au intarzieri. Nu se mai poate. E anormal ca pe ruta Baia Mare – Jibou sa nu fie tren care sa circule fara intarziere! Fara stationari suplimentare prin gari. Si sa vrei sa faci naveta la munca cu trenul este imposibil. E bataie de joc la adresa noastra" este mesajul primit de la cititorii nostri. Mesajul a fost insotit si de fotografii elocvente. Conform cititorilor motivul a fost unul uzual: un tren stricat, altul intarziat!

De altfe pe site-ul oficial al CFR trenul Baia Mare – Jibou a ajuns la destinatie cu o intarziere de 111 minute. Asadar, in loc de 71 minute cat ar fi normal sa aiba o calatorie pe acest traseu, astazi navetistii au facut 182 minute!!!

Asteptam cu interes comunicatul penibil al celor de la comunicare CFR Calatori. Suntem obisnuiti cu aberatiile lor penibile rau, din ultimul comunicat primit. Oare ne vor spune si despre starea jalnica a infrastructurii feroviare de pe ruta Baia Mare – Jibou? Despre starea jalnica a locomotivelor care i-au foc fara incetare (aici cei de la CFR ne-au spus intr-un comunicat ca locomotiva nu a luat foc, ci doar un cablu!!! sic)? Despre lipsa totala a investitiilor pe aceasta ruta? Despre vitezele ametitoare cu care circula garniturile pe o singura linie ne-electrificata? Despre garile infecte de pe traseu si nu numai? Despre cum trimit locomotive gata sa isi dea "duhul" pe traseu cu buna stiinta pentru ca asa sunt ordinele? Si intrebarile pot continua. Asadar, asteptam comunicatul cu mare-mare interes.

CITESTE SI:

Un eveniment de circulatie: Un sofer tanar din Maramures in varsta de 26 ani implicat intr-un accident rutier in Catcau! Ce arata politia clujeana!
Citeste
Cartea "Participarea romanilor din comuna Copalnic-Manastur la Primul Razboi Mondial (1914-1918)", lansata la Fauresti
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.