Exclusiv foto – afla cine este soferul bmw-ului care a ucis un barbat la targu lapus

Revenim cu informatii referitoare la tragedia produsa pe strada Liviu Rebreanu din orasul Targu Lapus.

Conform surselor noastre soferul autoturismului BMW inmatriculat in Maramures, M. N. , din Targ Lapus, are permis de conducere profesionist, fiind sofer de autotren. AExista voci care sustin ca in momentul producerii accidentului nu ar fi fost singur in autovehicul. Dar acest lucru il vor stabili anchetatorii. Cert este faptul ca in acest moment tanarul este la sediul politiei pentru audieri.

"Primele verificari efectuate de politisti au relevat ca barbatul decedat in varsta de 68 ani a fost victima unui accident rutier, iar soferul implicat a parasit locul faptei. Ulterior a fost depistat autoturismul implicat in accident si a fost identificat un tanar de 28 de ani, din Targu Lapus, banuit ca se afla la volan in momentul comiterii faptei.

Din cercetarile efectuate pana in acest moment s-a stabilit ca tanarul, care conducea un autoturism dinspre Razoare spre centrul orasului, l-ar fi surprins si accidentat mortal pe barbatul care circula pe o bicicleta, pe acelasi sens" au precizat reprezentantii IPJ Maramures.

In momentul in care a fost gasit, soferul a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentratie de 0.86 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei si ulterior la sediul politiei pentru audieri.

ACTUALIZARE – IPJ Maramures

Tanarul implicat in producerea accidentului de circulatie de pe raza orasului Targu Lapus, in urma caruia o persoa2na si-a pierdut viata, a fost retinut pentru 24 de ore si urmeaza a fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva. Cercetarile continua.

credit foto – facebook.com

CITESTE SI:

A fost gasit ciobanul disparut in munti la crasna viseului
Citeste
Niciun profil ADN identificat in ramasitele umane ingropate de Gheorghe Dinca in padurea din Caracal
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.