EXCLUSIV – FOTO / ACTUALIZARE: Padurar amenintat cu ranga in timp ce patrula prin padure din REPEDEA. A trecut doar un an de la uciderea prin impuscare a padurarului Liviu Pop intr-o padure din Rogoz


Din localitatea Repedea cititorii ne-au trimis informatii despre un caz socant petrecut intr-o padure de pe raza comunei. Un padurar ar fi fost agresat cu o ranga in timp ce patrula prin padurea pe care o pazea. Incidentul s-a petrecut la un an de zile dupa ce un alt padurar din Maramures, Liviu Pop a fost ucis prin impuscare de hotii de lemne.

Redam in continuare continutul scrisorii:

"Inca un caz de agresiune asupra unui padurar s-a petrecut in localitatea REPEDEA, judetul MARAMURES. Padurarul K.G., angajat al Ocolului Silvic Poieni, a fost atacat de un hot de lemne cu ranga in timp ce patrula in zona pe care o pazeste. Spre norocul lui, masina personala cu care isi efectua serviciul era in apropiere si s-a ascuns in ea, in timp ce alti doi colegi au fugit de la fata locului de frica atacatorului.

Aflandu-se intr-o zona fara semnal la telefon, padurarul agresat a fost nevoit sa se deplaseze la Ocol, respectiv Postul de Politie pentru a depune plangere impotriva agresorului B.G.V., personal cunoscut cu mai multe dosare penale in legatura cu furtul lemnelor din padure. Individul ar fi protejat de mai multe institutii ale statului. Speram ca organele competente vor lua urgent masuri legale care se impun pentru a se evita pierderea de vieti omenesti, cum s-a intamplat si in alte localitati din judet".

Actualizare – IPJ Maramures

In urma aparitiei in mediul online articolul care face referire la faptul ca un padurar a fost batut cu ranga un in timp ce patrula prin padure pe raza comunei Repedea, politistii au efectuat verificari si au constatat urmatoarele:

In data de 22 octombrie, ora 09.45, un barbat de 35 de ani din Repedea, in timp ce isi exercita atributiile de serviciu in fondul forestier pe raza comunei Repedea, ar fi fost amenintat cu acte de violenta de catre un barbat de 38 de ani.

In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de ultraj.

Cu privire la aspectele sesizate in articol, referitoare la faptul ca barbatul de 35 de ani a fost victima unor acte de violenta, nu exista date in acest moment.

Cauza a fost inaintata Parchetului de pe langa Judecatoria Viseu de Sus, in vederea continuarii cercetarilor.

sursa foto: facebook.com

Citeste si

loading...
Loading...
Pacientii cu forme usoare si asimptomaticii vor fi tratati la domiciliu. Pasii de urmat dupa imbolnavire
Citeste
Apele Romane continua lucrarile la acumularea Runcu din Maramures
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.