EXCLUSIV FOTO: Accidente la Viseu de Jos si Leordina. Trei victime (actualizare)

In aceasta dimineata pe DN 18 s-au produs doua evenimente rutiere soldate cu ranirea a trei persoane.
Cel mai grav dintre aceasta s-a produs pe raza localitatii Leordina, unde un motociclist s-a izbit de un autovehicul. Aici doua persoane sunt grav ranite, medicii incercand sa le salveze vietile. Traficul rutier in zona este oprit.

Actualizare – IPJ Maramures

Astazi, 06 iunie, la ora 10.00, politistii rutieri din Viseu de Sus au fost sesizati despre producerea unui accident rutier pe D.N. 18, in Leordina.

La fata locului politistii au constatat faptul ca un barbat de 49 de ani din Ungaria, a condus o motocicleta pe D.N. 18, iar la un moment dat, a pierdut controlul directiei de deplasare si a cazut pe partea carosabila.

In urma evenimentului rutier a rezultat vatamarea corporala a conducatorului motocicletei si a unei femei de 47 de ani din Ungaria, care au fost transportati la spitalul Sighetu Marmatiei in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

Conducatorul motocicletei a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind zero.

In continuare, politistii efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

*****

Celalalt accident s-a produs la iesirea din Viseu de Jos spre Viseu de Sus, acolo soferul unui auto a pierdut controlul volanului, s-a lovit de un podet din beton si s-a rasturnat. El a fost cel ranit, fiind transportat la spitalul din Viseu.

Actualizare – IPJ Maramures

& & & & & & & & In aceasta dimineata, la ora 06.28, politistii din Viseu de Sus au fost sesizati prin apel 112 despre faptul ca pe D.N. 18, in Viseu de Sus, a avut loc un accident rutier soldat cu vatamarea corporala a unei persoane.

& & & & & & & & La fata locului, politistii au constatat faptul ca un tanar de 26 de ani din Baia Mare, a condus un autoturism din directia comunei Viseu de Jos, iar pe fondul altor preocupari, a parasit partea carosabila prin dreapta directiei sale de mers, a lovit un cap de podet, rasturnandu-se pe plafon.

& & & & & & & & In urma impactului a rezultat vatamarea corporala din culpa a conducatorului auto, care a fost transportat la Spitalul Orasenesc Viseu de Sus in vederea acordarii de ingrijiri medicale. Acesta nu a ramas internat sub supraveghere medicala.

& & & & & & & & Conducatorul autoturismului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind zero.

& & & & & & & & In cauza, politistii efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

VIOLENtA DOMESTICA: Ordin de protectie provizoriu pe numele unui barbat care si-a agresat concubina
Citeste
Un baimarean de 26 de ani s-a rasturnat cu masina la Viseu de Sus. Ce spune politia
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.