EXCLUSIV: Focare de COVID-19 la Jandarmerie si Politia de Frontiera Maramures (ACTUALIZARE)

Informatiile de ultima ora confirma faptul ca doar astazi la nivelul IJJ Maramures doi subofiteri si un ofiter ar fi fost confirmati pozitiv cu COVID-19. Ambii, conform surselor noastre, au avut contact direct cu inspectorul sef al IJJ Maramures.

Mai mult decat atat neoficial aflam ca unitatea militara nici macar nu a anuntat DSP despre cazurile pozitive. Ce sa mai vorbim de dezinfectia institutiei.

De precizat ca in perioada 06-07 octombrie 2020, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judetean “Pintea Viteazul” Maramures se desfasoara o serie de activitati de pregatire teoretica si practica comuna corespondente Calendarului de implementare al proiectului Cresterea capacitatii de cooperare transfrontaliera.

10 pozitivi si la ITPF Sighetu Marmatiei

La nivelul Sectorului Politiei de Frontiera Halmeu sunt zece lucratori confirmati cu Covid - 19, din care unul si-a desfasurat activitatea in PTF Halmeu, restul au efectuat misiuni de supraveghere a frontierei de stat.

Citeste si

https://vasiledale.ro/2020/10/06/exclusiv-jumatate-din-echipa-de-fotbal-a-minaurului-confirmata-pozitiva-dsp-tace-si-acum/

ACTUALIZARE

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Maramures comunica confirmarea infectarii cu virusul SARS-CoV-2 a doi angajati din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean "Pintea Viteazul" Maramures.

Toti contactii directi au fost plasati in carantina/izolare la domiciliu sau in locatia declarata. La sediul inspectoratului s-a efectuat dezinfectia in toate birourile, pe holuri si in zonele de acces. De asemenea, au fost luate masurile specifice de protectie pentru angajati.

“Va precizam ca au mai fost recoltate probe de la angajati din structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne si ca se asteapta primirea rezultatelor de laborator.

Pentru a preveni si limita infectia cu SARS-CoV-2 la nivelul judetului nostru, le reamintim cetatenilor sa respecte masurile stabilite de autoritati in perioada starii de alerta, normele stabilite de specialisti, respectiv pastrarea distantei fizice de protectie sanitara si igienizarea frecventa a mainilor”, comunica CJSU Maramures.

Articolul EXCLUSIV: Focare de COVID-19 la Jandarmerie si Politia de Frontiera Maramures (ACTUALIZARE) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Webinarii in premiera, organizate de Camera de Comert si Industrie Maramures
Citeste
Teatrele si cinematografele, inchise din nou. Ministrul Culturii: ,,Arta este o victima colaterala. Nu am avut niciun focar"
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.