EXCLUSIV: FOCAR COVID-19 LA SPITALUL DE RECUPERARE BORSA? (ACTUALIZARE)


Surse din randul personalului medical de la Spitalul de Recuperare din Borsa ne-au informat ca noua angajati (inclusiv un director) ar fi fost confirmati pozitiv cu Covid-19.

Informatiile nu ne-au fost confirmate sau infirmate de CJSU Maramures. Totodata, se pare ca ar fi probleme si la Spitalul Orasenesc din Viseu de Sus.

ACTUALIZARE – CJS Maramures

"Referitor la cazurile noi confirmate azi la ora 13.00 si nu sunt cadre medicale in lista. Probabil spre seara sau maine. Totul este in dinamica si tot ce este posibil sa nu fie incarcate si procesate in aplicatie. Acum avem doar cele patru cazuri mai vechi la spitalul din Borsa"

ACTUALIZARE – Primaria Borsa

"Au fost testati 28 de angajati din spital si doar doi au iesit cu test pozitiv. Cei doi sunt cu test incert. La Borsa au iesit aceste discutii pentru simplul fapt ca exista o cearta intre enoriasii de la Manastirea Pietroasa si enoriasii de la biserica de pe Pietroasa. In speranta ca nu va mai veni la Borsa Episcopul Maramuresului si Satmarului la Hramul Manastirii" sustine Sorin Ion Timis, primarul orasului Borsa.

Va reamintim ca in urma cu 2 saptamani petrecerile erau in toi pe Valea Vaserului. Sa fie doar o coincidenta?!

Citeste si

Articolul EXCLUSIV: FOCAR COVID-19 LA SPITALUL DE RECUPERARE BORSA? (ACTUALIZARE) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Record de decese si de bolnavi in stare grava din cauza COVID-19
Citeste
Noua gafa a ministrului Educatiei, Monica Anisie: „Asa cum stie toata lumea, la 1 septembrie incepe un an scolar”
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.