EXCLUSIV: Fiul viceprimarului din Coroieni, implicat intr-un teribil accident rutier in Baba


Accident teribil azi noapte la iesirea din localitatea Baba spre Draghia. Conform informatiilor oficiale evenimentul a avut loc pe DJ109F iar trei persoane au fost ranite dupa ce un autoturism a iesit in decor.

Conform informatiilor noastre se pare ca in autoturism erau trei tineri (fiul viceprimarului din Coroieni, nepotul fostului director al Scolii Generale din Coroieni si un alt localnic). Cel de la volan se pare ca nu ar fi adaptat viteza la conditiile de drum, iar la intrare in Baba se face un pod iar soseaua este deviata. Acolo practic este sapata o groapa imensa iar masina a ajuns in respectiva groapa.

Surse medicale sustin ca unul dintre raniti este in coma, altul are afectata coloana iar al treilea este ranita mai usor. Acestia au fost preluati de echipajele medicale ale SMURD si Ambulantei si dusi la spital. Autoturismul, care ar fi inchiriat, este distrus in totalitate.

Vom reveni cu informatii oficiale

Comenteaza cu Facebook

Articolul EXCLUSIV: Fiul viceprimarului din Coroieni, implicat intr-un teribil accident rutier in Baba apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Manastirea Barsana, Raiul din inima Maramuresului
Citeste
CAZ IN MARAMURES – Doua persoane oprite pe strada si duse la spital, unde au fost internate. Ar fi infectati cu COVID-19
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.