EXCLUSIV: Filmat in ipostaze compromitatoare cu o femeie intr-un autoturism, un politist de frontiera de la ITPF Sighet a fost santajat de un contrabandist cu tigari din Ucraina

Un politist de frontiera din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei a sesizat Directia Generala Anticoruptie Maramures dupa ce un contrabandist l-ar fi amenintat ca va publica imagini compromitatoare cu el pe retelele de socializare.

Conform surselor noastre angajatul Politiei de Frontiera Maramures ar fi fost fotografiat si filmat noaptea in ipostaze compromitatoare in compania unei femei intr-un autoturism. Cei doi ar fi avut o aventura pe marginea unui drum judetean din Maramuresul Istoric.


Aceleasi surse sustin ca politistului de frontiera i s-ar fi cerut sa spuna zonele in care vor patrula echipajele in teren, pe frontiera Romaniei cu Ucraina. In acest fel santajistul ar fi putut prelua fara probleme de la calauzele ucrainene tigari de contrabanda in Muntii Maramuresului.

Sursele noastre spun ca angajatul ITPF nu s-a lasat intimidat si a povestit totul procurorilor anticoruptie, care au intervenit si l-au retinut pe contrabandist.

Informatiile noastre nu au putut fi confirmate in mod oficial pentru ca ancheta penala este in desfasurare sub coordonarea unui procuror de a Parchetul de pe langa Judecatoria Viseu de Sus.

vom reveni si cu alte detalii pe masura ce le vom obtine

Comenteaza cu Facebook

Articolul EXCLUSIV: Filmat in ipostaze compromitatoare cu o femeie intr-un autoturism, un politist de frontiera de la ITPF Sighet a fost santajat de un contrabandist cu tigari din Ucraina apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Salajul si Maramuresul vor fi conectate printr-un drum expres
Citeste
Vesti aproape bune: Doar 104 cazuri noi in Maramures
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.