EXCLUSIV. Descoperire macabra la Romanesti. Un barbat a fost mancat de porci, localnicii i-au gasit capul intr-o gradina


Incident socant in satul Romanesti comuna Boiu Mare din Maramures. Doua localnice au trait socul vietii lor dupa ce in gradina unei case au descoperit capul unui barbat. Imediat au anuntat politia, iar zona a fost impanzita de criminalisti. La scurt timp acestia au descoperit si corpul barbatului. Din primele informatii se pare ca localnicul statea singur in Romanesti si dupa ce ar fi consumat bauturi alcoolice ar fi cazut pe treptele din fata casei. In urma cazaturii acesta a murit. Totul s-ar fi intamplat cu cateva zile de a fi descoperit. Anchetatorii cred ca porcii lasati liber ar fi incercat sa-l manance, l-au tarat spre gradina si astfel s-a desprins capul de corp. Cadavrul a fost dus la morga Spitalului Judetean, unde medicii vor stabili, exact cauza decesului dar mai ales data decesului.

Vom reveni cu imagini video

FOTO: Transportatorii ilegali, in vizorul politistilor baimareni
Citeste
Cedeaza Ciolacu in fata lui Geoana? Zetea spune ca se modifica Statutul pentru a putea fi sustinut un candidat de stanga din afara partidului!
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.