Foto – o petrecere cu politisti in baita sparta de un telefon la politia baia mare

Mai multi politisti atat in uniforma cat si in civili ar fi participat ieri pe raza localitatii Baita la aniversarea zilei de nastere a unuia din acesteia.

Cititorii nostri ne-au trimis fotografii cu autoturismele parcate in apropierea locuintei politistului si ne-au transmis si cateva informatii despre ceea ce s-a intamplat.

"Era ziua de nastere a unui politist la Baita Baii. Au venit 12 colegi de-ai acestuia cu si fara uniforma, iar dupa apelul meu la Politia Baia Mare, la cateva minute s-a spart petrecerea. Cum este posibil ca noi sa stam in case, sa respectam ordonantele militare, iar ei sa faca exact ce vor. Nu este corect" ne-a transmis cititorul nostru.

Noi am cerut un punct de vedere oficial referitor la acest subiect pe grupul de comunicare al Comitetului Judetean de Urgenta Baia Mare. Il vom publica imediat ce il vom primi.

ACTUALIZARE

CJSU este abilitat sa va comunice ca se efectueaza verificari cu privire la aspectele mentionate de dumneavoastra in articolul de presa, urmand a va informa cu privire la cele constatate.

Cum si-a facut SRI "dintr-un foc" baza de date de 44.000 de firme din Romania
Citeste
Un batran a ars de viu in propria casa
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.