Exclusiv cititori – focuri de armA, sirene, girofaruri si urmariri pe valea raului din viseu de sus

"De ce nu scrieti nimic despre ce s-a intamplat in noaptea de sambata spre duminica pe Valea Raului din Viseu de Sus?" este mesajul primit de la cititorii nostri fideli din orasul amintit.

Detaliile de la fata locului primite de la cititorul nostru au continuat: "echipajele politiei de frontiera au urmarit un localnic, certat cu legea din cate vorbeau oamenii pe aici. Au fost sirene, girofaruri, urmariri. Au fost si multe focuri de arma.

Oamenii vorbesc ca s-a tras foc dupa foc, dar tot nu l-au prins. A fugit sus pe Vaser, in munte. Se spune ca se ocupa cu contrabanda in zona.

Toata noaptea au umblat pe aici politie de frontiera, zici ca era zona de razboi. M-am mirat ca nu am vazut nimic astazi la dumneavoastra".

ACTUALIZARE – ITPF Sighetu Marmatiei

In data de 03.05.2020, in jurul orei 00.15, pe timpul unei misiuni de supraveghere si control desfasurate in zona de responsabilitate, politistii de frontiera din cadrul Sectorului PF Viseu de Sus au observat pe un drum neamenajat, in extravilanul orasului Viseu de Sus, un autoturism marca Nissan Patrol inmatriculat in Romania, care de deplasa dinspre frontiera de stat spre interiorul tarii.

Colegii nostri au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea la control a autoturismului in cauza, insa soferul a ignorat semnalele, demarand in tromba spre o padure din zona.

Drept urmare, politistii de frontiera au executat mai multe focuri de avertisment in plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, insa nici de aceasta data cel in cauza nu s-a oprit.

 In urma verificarilor specifice, a fost identificat proprietarul autoturismului in cauza, acesta fiind un cetatean roman domiciliat pe raza orasului Viseu de Sus.

In continuare, lucratorii Sectorului Politiei de Frontiera Viseu de Sus efectueaza cercetari, la final urmand a fi luate masurile legale ce se impun.

Daca aveti ponturi, fotografii sau informatii care pot deveni o stire le asteptam pe adresa de [email protected] sau pe pagina noastra de facebook:

Raed Arafat ii avertizeaza pe romani: Relaxarea nu se mai face din 15 mai, daca situatia se inrautateste
Citeste
Focar de coronavirus intr-un cartier, dupa ce un barbat a mers la rude de Paste
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.