EXCLUSIV – CINE MINTE? Primarul anunta ca a inceput testarea angajatilor pentru COVID-19, directorul Spitalului Sighet spune ca doar maine (captura informare angajati)

Cazul asistentilor depistati pozitiv la Spitalul Municipal Sighetu Marmatiei a ajuns in atentia presei nationale dupa ce site-urile www.vasiledale.ro si www.baiamare24.ro a prezentat inca de vineri, 12 iunie 2020, ce se intampla acolo. Asta in conditiile in care era tacere totala din partea Grupului de Comunicare Strategica dar si din partea Directiei de Sanatate Publica. Datorita noua, o zi mai tarziu, purtatorul de cuvant al CJSU Maramures a putut preciza, oarecum cu subiect si predicat, un al treilea caz pozitiv in acelasi spital.

Primarul Sighetului spune ca s-a inceput testarea tuturor angajatilor Spitalului

Astazi au inceput anunturile postate de facebook in care eram anuntati cu surle si trambite.

"Datorita faptului ca in cadrul Spitalului Municipal Sighet, avem 3 cadre medicale ce sunt infectate cu COVID-19, Consiliul Judetean Maramures a decis sa sprijine logistic, dar mai ales financiar testarea INTEGRALA a intregului personal al acestui spital.

foto: captura facebook Horia Scubli, primar Sighet

Incepand de ieri, sambata 13 iunie, s-a inceput recoltarea de probe a celor peste 850 de angajati, si de maine aceste probe se vor duce la laboratorul din Baia Mare, cel din orasul nostru mai are nevoie de inca 2-3 saptamani& pana la punerea in functiune. Aceasta masura va duce la prevenirea raspandirii acestui virus in zona acestui spital. Valoarea acestei actiuni depaseste 170.000, suma ce va fi pusa la dispozitie de catre Consiliu Judetean" spune primarul Horia Scubli. Urmatoarea propozitie nu o mai trecem pentru ca se aduc elogii presului CJ Maramures pentru initiativa.

Conducerea Spitalului Sighet spune ca abia maine incepe recoltarea testelor

Astazi angajatii Spitalului Municipal Sighetu Marmatiei ne-au pus la dispozitie informarea primita din partea Conducerii Spitalului Sighetu Marmatiei, prin intermediul unor mesaje pe telefon.

"Buna ziua. Cu toate ca este zi libera ultimele evenimente ma obliga sa va deranjez si astazi. Sectiile de psihiatrie va rog sa va organizati ca luni incepand cu ora 9.00 toti salariatii sa se prezinte la spital in vederea recoltarii de probe pentru testare COVID-19.

Va rog sa stabiliti ore separate pentru a nu se crea aglomeratie sau sa se astepte foarte mult. Se recolteaza circa 20-25 probe pe ora.

Personalul trebuie sa nu manance si sa nu se spele pe dinti in dimineata recoltarii. Ordinea prezentarii va rog sa o stabiliti dumneavoastra.

Recoltarea se va face in ambulatoriu la demisol unde s-a amenajat spitalizarea de o zi. Accesul pe intrarea laterala (nu pe unde intra pacientii ci cea de la sindicat).

Luni ne vom organiza si pentru celalalte sectii. Tot personalul spitalului va fi testat. Inclusiv colegii din Sapanta care sunt in libere, concediu, mai putin cei aflati in autoizolare la domiciliu care nu au voie sa paraseasca domiciliul" este mesajul conducerii spitalului Municipal Sighet.

Asadar, cine minte? Primarul sau directorul spitalului?

CITESTE SI:

Articolul EXCLUSIV – CINE MINTE? Primarul anunta ca a inceput testarea angajatilor pentru COVID-19, directorul Spitalului Sighet spune ca doar maine (captura informare angajati) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Ramanem in alerta: Maramuresul ramane sub coduri portocalii. Si de vreme rea, si de inundatii. Vezi pana cand
Citeste
Varianta baimareana a lui Coco: ,,Minorele ,,cer" sa fie violate!"
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.