EXCLUSIV: Caz confirmat POZITIV COVID-19 la SEINI. Este asimptomatic

Un nou caz a fost confirmat pozitiv in Maramures in urma testarii. Din informatiile noastre este vorba despre un barbat din Seini, asimptomatic.

Surse medicale ne-au precizat ca acesta s-a simtit rau vineri seara, a prezenta dispnee si tuse sanghinolenta. El a fost dus la Spitalul de Boli Infectioase din Baia Mare, unde a fost testat. Rezultatul a CONFIRMAT prezenta virusului SARS-CoV-2.

Barbatul din Seini nu a parasit tara, deci este o transmitere comunitara. Cum nu a avut contact cu persoana infectata, deocamdata nu se stie exact cine i-a transmis virusul. Starea generala a barbatului este buna.

Familia acestuia a intrat in izolare la domiciliu.

Informatile nu ne-au fost confirmate oficial de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Maramures.

Actualizare

Barbatul a fost internat duminica, la 13:30,testul fiind facut luni. Familia a fost anuntata ca este pozitiv cu COVID-19 in aceeati zi, la ora 14:30.El a avut simptome doar duminica dimineata, febra nu a facut deloc. Pana duminica dimineata nu a avut niciun fel de simptom! In momentul de fata nu mai are niciun simptom,este sub supraveghere si in zile urmatoare urmeaza sa se repete testul. A fost primul caz confirmat pe Seini,nefiind plecat din tara si nici macar din localitate, l-a contactat de la cineva, ne spun membrii familiei.

Articolul EXCLUSIV: Caz confirmat POZITIV COVID-19 la SEINI. Este asimptomatic apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Haosul continua la Vama Nadlac Mii de romani asteapta ore in sir pentru a intra in tara
Citeste
ACCIDENT IN CIOCOTIS – Doua persoane transportate la spital dupa ce s-au izbit cu masina de un stalp
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.