Exclusiv camerA supraveghere / la un pas de moarte – doua fetite si o femeie au scapat ca prin urechile acului dintr-un accident, in Somcuta mare

Un accident de circulatie a avut loc in dupa amiaza zilei de miercuri, 11 decembrie, in fata unei scoli din Somcuta Mare. Doua fetite de scoala generala si o femeie care le insotea si-au vazut moartea cu ochii in urma unui impact auto.

Fetitele si femeia se angajasera in traversarea DN 1C, moment in care s-a apropiat un autoturism, care le-a acordat prioritate. Nu au apucat sa faca decat doi pasi ca, din spatele masinii oprite, a venit in viteza o dubita neagra. Soferul acesteia nu a mai apucat sa franeze si a izbit violent autoturismul din fata sa.

Numai prezenta de spirit a fetitelor si a femeii le-a salvat. Acestea au sarit efectiv pe acostamentul drumului, facand ca masina acrosata si impinsa mai multi metri in fata sa treaca milimetric pe langa ele.

Intregul incident a fost surprins de camerele de supraveghere instalate in apropiere.

Din iunie 2020, curse charter catre Hurghada, Egipt, de pe Aeroportul International "Maramures"
Citeste
Exclusiv / cat fight de baia mare – doua soferite si-au impartit pumni pe strada victoriei, dupa ce si-au lovit masinile
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.