EXCLUSIV / BOMBA VIDEO: Politistii nu au gasit lista invitatilor. Le dam noi imagini video cu nuntasii

Revenim cu noi informatii si cu imagini foto si video de la nunta care a pus pe jar politisti si procurori din doua judete.

Acestia cauta de aproape 24 de ore peste 360 de persoane,invitati la nunta feciorului fostului adjunct al IPJ Bihor cu fiica fostului sef al Ocolului Silvic Borsa.

Nebunia a inceput dupa ce mireasa a fost confirmata pozitiv. Anchetatorii au sustinut ca pur si simplu nu gasesc lista invitatilor din cele doua judete, Bihor si Maramures, astfel nereusind sa identifice toate persoanele prezente la petrecere.

Ii ajutam noi prin publicarea in exclusivitate a momentului "zero" al nuntii din noaptea de 10/11 octombrie: un foc de artificii mai ceva ca cele din noaptea de revelion si celebra cantare de la multi ani in mijlocul invitatilor.

Articolul EXCLUSIV / BOMBA VIDEO: Politistii nu au gasit lista invitatilor. Le dam noi imagini video cu nuntasii apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Situatie: Elev infectat cu COVID-19 la o scoala din Baia Mare. Cursurile s-au mutat strict in online. Total 7 cazuri active in educatie, in Maramures, in prezent
Citeste
BAIA SPRIE – Doi tineri, unul minor, au intrat noaptea peste o batrana in casa si au talharit-o
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.