EXCLUSIV: AVEM CIFRELE DEZASTRULUI DE LA DSP Maramures: 9.447 de teste in judet de la inceputul pandemiei COVID-19

Ne laudam de cate ori putem ca am crescut capacitatea de testare in judetul Maramures. Da, foarte adevarat! Am crescut de la a nu mai face teste prin judetele vecine (Cluj - la inceputul pandemiei).

Noi am obtinut cifra exacta a cate teste au fost facute in MARAMURES de la inceputul pandemiei. Cifra este halucinant de mica: 9.447. Din acest total au fost depistati pozitiv un numar de 624 maramureseni (+12 fata de ieri), iar 37 de oameni au murit.

Avem si cateva exemple: in 9 august au fost efectuate doar 76 de teste PCR iar 31 maramureseni au fost confirmati pozitiv. Asadar, o rata de aproape 45% de pozitivare. Au fost zile in care s-au efectuat 137 de teste. In orice caz numarul de teste la nivelul judetului Maramures este unul foarte, foarte, foarte mic si putem concluzia ca practic in Maramures NU SE TESTEAZA!

Ce face DSP Maramures in tot acest timp? Absolut nimic. Directorul acestei institutii pur si simplu refuza sa comunice public cifrele si refuza sa accepte faptul ca este depasit de situatie. Dar ii place sa spuna pe la "prieteni" ca el este Dumnezeul Maramuresului in perioada de pandemie.... Fara comentarii…

Comenteaza cu Facebook

Articolul EXCLUSIV: AVEM CIFRELE DEZASTRULUI DE LA DSP Maramures: 9.447 de teste in judet de la inceputul pandemiei COVID-19 apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Numarul de infectari din ultimele 24 de ore scade sub 1.000. Au fost efectuate doar 6.607 teste
Citeste
CAZ MONSTRUOS IN MARAMURES – Femeie injunghiata de 7 ori de un tanar pentru ca ar fi refuzat sa redeschida barul pentru el
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.