EXCLUSIV - AU INNEBUNIT SALCAMII... pardon JURNALISTII? Inca un jurnalist candideaza la functia de presedinte al Consiliului Judetean Maramures

In urma cu putin timp am primit o informatie bomba din lumea politica a judetului Maramures. Un alt jurnalist, realizator de emisiuni de televiziune, candideaza la functia de presedinte al Consiliului Judetean Maramures. Asta dupa ce fostul jurnalist Romeo Dobocan s-a inscris in aceeasi cursa electorala pentru aceeasi functie.

Despre cine este vorba? Bogdan Eduard - realizator emisiuni la Orizont TV (in trecut a mai condus si realizat emisiuni si la defunctele Alfa TV Baia Mare, dar si la AXA TV Baia Mare).

Conform informatiilor noastre acesta ar fi depus dosarul cu semnaturi in aceasta seara la Biroul Electoral Judetean Maramures. Se aude ca ar avea in spate si sustinerea unui partid.

sursa foto: facebook.com
Asadar, doi jurnalisti din Maramures au lasat pixul si intrebarile si au trecut in barca celor care promit multe dar reusesc sa realizeze, de regula, destul de putine.

Cine sa fie muza celor doi? Bagam mana in foc ca este vorba despre fostul jurnalist TV de Cluj, Rares Bogdan.

Articolul EXCLUSIV - AU INNEBUNIT SALCAMII... pardon JURNALISTII? Inca un jurnalist candideaza la functia de presedinte al Consiliului Judetean Maramures apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Lider PSD propune reorganizarea si descentralizarea partidului: In calitate de vicepresedinte al PSD eu ma lupt pentru o astfel de idee
Citeste
Primar din Maramures diagnosticat cu COVID-19. A anuntat ca este bolnav pe Facebook
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.