EXCLUSIV – Alerta maxima in Maramures. Femeie acrosata mortal de o masina la Bogdan Voda. Soferul a fugit, este cautat cu elicopterul – actualizare

Alerta maxima in judetul Maramures. Politistii au dat in urmarire generala un autoturism de culoare verde, posibil inmatriculata in judetul Bistrita Nasaud, posibil marca Skoda!!!

Soferul acestui autoturism a acrosat mortal o femeie in varsta care circula pe marginea partii carosabile a drumulului judetean 186 prin Bogdan Voda. Dupa accident soferul nu a oprit la fata locului, el continuandu-si deplasarea.

Femeia in varsta de 80 ani a fost preluata de un echipaj SMURD si a fost dusa la Spitalul Municipal Sighetu Marmatiei, apoi la Spitslul Judetean Baia Mare unde din pacate a decedat.

Politistii au deschis un dosar penal pentru comiterea infractiunii de ucidere din culpa si parasirea locului accidentului fara incuviintarea organelor de ancheta.

Actualizare

Martorii spun ca femeia mergea pe marginea drumului, nefiind trotuar in zona. Barbatul se deplasa inspre zona Ocna Sighet, avea numar de Bistrita Nasaud.
Acum este cautat inclusiv cu elicopterul MAI.

Curs productiv: Patru salvatori montani din Maramures, instruire practica in cadrul unei actiuni speciale, in Targu Mures, Transilvania Motor Ring!
Citeste
Femeie de 80 de ani, accidentata mortal la Bogdan Voda. Soferul, care a fugit de locul faptei, este cautat cu elicopterul
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.