EXCLUSIV: Adolescenta de 17 ani, biciuita crunt de un cagulat intr-o statie de autobuz – actualizare

Incident grav la Campulung la Tisa. O adolescenta de 17 ani care astepta in statia de autobuz in zona de garii pentru a merge spre Sighetu Marmatiei a trecut prin clipe de cosmar sambata dimineata, dupa ora 7.00. Un tanar care are fi purtat o cagula pe fata si care conducea un autovehicul de teren a oprit in zona respectiva si s-a napustit asupra ei. Aparent fara niciun motiv. A lovit-o peste brate, corp si spate cu un bici, dupa care s-a urcat la volan si a disparut. Minora a cerut ajutor la 112, iar un echipaj de politie a ajuns imediat la fata locului. Fata a povestit ce a patit si in scurt timp a fost identificat si autorul. Este vorba de un tanar de 18 ani din Campulung la Tisa cu care fata ar fi avut in trecut mai multe divergente. Tanarul a fost dus la sediul politiei pentru audieri. Pe numele sau a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infractiunilor de loviri si alte violente si tulburarea linistii si ordinii publice. De cealalta parte, fata, desi initial,a refuzat transportul la spital, a fost internata dupa cateva ore la Spitalul Municipal din Sighetu Marmatiei.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMURES

La data de 8 iulie a.c., la ora 07.20, politistii Sectiei 6 Politie Rurala Sarasau au fost sesizati de catre o tanara, de 17 ani, din Campulung la Tisa, despre faptul ca, in timp ce se afla intr-o statie de autobuz a fost agresata fizic.&

La fata locului, politistii au identificat persoana vatamata si persoana banuita de comiterea faptei, un tanar, de 18 ani, care, pe fondul unui conflict spontan si a unor divergente din trecut, ar fi agresat-o fizic pe tanara in zona mainilor si a spatelui.&

Persoana vatamata a refuzat transportul la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale.&

In cauza, politistii efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunilor de lovire sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice.

Spitalizarea de zi la SJUBM – un serviciu medical eficient, modern, in slujba pacientilor
Citeste
INSTANTA A DECIS! Soferul fugar care l-a accidentat mortal pe Raul, apoi l-a lasat sa zaca in mijlocul drumului, a fost arestat preventiv:
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.