EXCLUSIV - ACUZE GRAVE LA REPEDEA: Doi tineri sustin ca au fost agresati de fiul si nepotul unui candidat PMP la functia de primar (video camera supraveghere)

Imagini si informatii haluncinate ne-au sosit pe adresa redactiei din comuna Repedea, judetul Maramures. Acolo, doi tineri sustin ca au fost agresati in centrul comunei de fiul si nepotul unui candidat la functia de primar a comunei. Motivul este halucinant: NU AU VOTAT CU CINE TREBUIA.

"Scandal dupa alegerile locale din comuna Repedea, judetul Maramures dupa ce candidatul Beuca Mihai nu castigat alegerile locale. Acum vin razbunarile prin fiul si nepotul acestuia. Cei doi au agresat doi baieti in centrul comunei. Acestia s-au razbunat deoarece nu l-au votat pe candidatul Mihai Beuca din partea partidului PMP" este mesajul primit de la cititorii nostri din zona.

In imaginile video primite de noi si inregistrate de o camera de supraveghere amplasata in centrul localitatii se vede cum doua autoturisme "dau tarcoale" unui alt autoturism care stationa. Apoi doi tineri gesticuleaza langa vehiculul stationat. La un moment dat se vede cum una dintre persoane ridica mana incercand sa loveasca.

Totodata pe fotografiile primite de la cititorii nostri se vede si distrugerea de mobilier stradal ornamental amplasat in zona respectiva.

Conform informatiilor noastre cei doi tineri agresati ar fi depus ieri dupa amiaza plangere la Politie.

Vom reveni cu un punct de vedere oficial al IPJ Maramures. In cazul in care candidatul PMP indicat in acest articol de cititorul nostru doreste sa ne transmita punctul de vedere i-l asteptam pentru a fi publicat.

stire in actualizare

Articolul EXCLUSIV - ACUZE GRAVE LA REPEDEA: Doi tineri sustin ca au fost agresati de fiul si nepotul unui candidat PMP la functia de primar (video camera supraveghere) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Vremea exacta in Maramures, joi, 1 octombrie
Citeste
CAZ SOCANT IN MARAMURES – Doi tineri acuza fiul si nepotul unui candidat PMP ca i-au agresat pentru ca... nu ar fi votat pe cine trebuia
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.