EXCLUSIV / ACTULIZARE: Un tanar a batut un localnic, a distrus masina politiei si o terasa din Ocna Sugatag

Caz incredibil sambata seara in statiunea turistica Ocna Sugatag. Un tanar din localitate a provocat un scandal monstru fiind cu greu imobilizat de politistii chemati la fata locului.

Un cititor al site-ului nostru ne-a relatat in exclusivitate ce s-a intamplat acolo:

"Aseara in comuna noastra a fost un caz extrem de grav. Este vorba despre un tanar beat care a vrut sa il omoare pe un baiat din sat. Acesta statea pe o terasa din sat a venit la el si a vrut sa il bata. Prima data a intrat cu scuterul direct in masa la care statea tanarul. Un pic si ii rupea picioarele. Apoi l-a tras de acolo si l-a batut. Era cu un prieten de-a lui. Daca nu era doamna proprietara il omora pe saracul baiat. L-a tras pe jos dupa el ca pe un caine vrand sa il duca in spatele blocului sa il spanzure. Nu se poate asa ceva.

Apoi a start usile localului,& a spart masina politiei care a venit la interventie, a distrus masina proprietarei localului. Un jandarm din echipajul de interventie ne-a spus ca nu a mai vazut asa ceva. 7 infractiuni comise in nici 20 de minute. Tanarul are antecedente si mereu a scapat basma curata. "

ACTUALIZARE – IPJ Maramures

“Aseara, in jurul orei 22.45, politistii din Ocna Sugatag au fost sesizati cu privire la un scandal produs intr-un local din oras.

In momentul in care politistii au ajuns la fata locului, un tanar de 23 de ani, a provocat avarii cu un suport metalic autospecialei de politie.

In urma verificarilor politistii au constatat faptul ca tanarul de 23 de ani, s-a deplasat la localul in cauza conducand un scuter neinmatriculat si fara a detine acest drept.

Pasager pe scuter se afla un alt tanar de 19 ani, impreuna cu care a agresat fizic un barbat de 36 de ani, aflat pe tarasa localului.

Totodata acestia au distrus usa de acces in local.

Conducatorul scuterului a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,43 mg/l in aerul expirat.

In cauza s-a intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de tulburarea ordinii si linistii publice, distrugere, lovire sau alte violente, conducerea unui vehicul fara permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice si punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat”, a declarat pentru vasiledale.ro ag. sef Romeo Tamasan, purtator de cuvant IPJ Maramures.

sursa foto: facebook.com/suspect scandal Ocna Sugatag

Comenteaza cu Facebook

Articolul EXCLUSIV / ACTULIZARE: Un tanar a batut un localnic, a distrus masina politiei si o terasa din Ocna Sugatag apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

In Viseu de Sus: Masina burdusita cu tigari de contrabanda; soferul a reusit sa fuga de politisti
Citeste
ACTUALIZARE 2: SIGHETU MARMATIEI – Doua victime incarcerate dupa ce s-au izbit cu masina de un stalp (galerie foto / VIDEO)
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.