EXCLUSIV ACTUALMM.RO/ ACTUALIZARE 2- Tanara disparuta in Baia Mare a fost gasita moarta, ingropata pe un camp din Satu Mare. Criminalul ar fi chiar iubitul ei

EXCLUSIV ACTUALMM.RO ActualMM va prezinta in exclusivitate informatii de ultim moment in cazul tinerei de 18 ani disparute pe raza municipiului Baia Mare.

Potrivit surselor ActualMM, se pare ca iubitul adolescentei ar fi fost prins si retinut de catre politisti azi-noapte, in vama Petea, chiar in timp ce voia sa iasa din tara. Inca nu se stie exact care este legatura dintre retinerea tanarului si disparitia lui Carmen. Cert este ca tanara este in continuare disparuta.

T. Carmen-Andreea a fost data disparuta in urma cu cateva zile. Tanara, originara din Satu Mare, locuia cu chirie intr-o garsoniera din Baia Mare, aceasta fiind eleva a Colegiului Mihai Eminescu. Ultima data, tanara a fost vazuta pe strada Vlad Tepes din municipiu.

ACTUALIZARE:

Revenim informatii in exclusivitate, de ultim moment, in cazul tinerei de 18 ani din Satu Mare, data disparuta in Baia Mare. Din nefericire, Carmen a fost gasita moarta, "ingropata  intr-un camp de pe raza judetului Satu Mare" arata surse ActualMM din randul anchetatorilor. Primele cercetari efectuate de catre politisti indica ca ar fi vorba despre o crima.

Ucigasul ar fi chiar iubitul tinerei

Sursele ActualMM spun ca cel care i-a curmat viata tinerei de numai 18 ani ar fi chiar iubitul acesteia, C. Cristian Mihai. Acesta a fost prins azi-noapte de catre oamenii legii in timp ce incerca sa fuga din tara, in vama Petea. Se pare ca barbatul s-ar fi aflat sub influenta unor substante stupefiante.

Ce spune Parchetul de pe Langa Tribulalul Maramures

In urma solicitarii depuse de catre ActualMM la Parchetul de pe Langa Tribulalul Maramures cu privire la acest caz, am primit urmatorul raspuns:

ACTUALIZARE 2:

Noi detalii terifiante apar in cazul crimei din Satu Mare, unde tanara eleva disparuta in Baia Mare a fost ucisa cu sange rece de catre cel care ii era iubit. Potrivit mai multor surse, se pare ca tanarul de 21 de ani ar fi vrut sa iasa din tara impreuna cu Carmen, insa aceasta ar fi refuzat. Conform unor surse din ancheta, se pare ca asta ar fi si motivul crimei. Destinatia ar fi fost Olanda, tara spre care ar fi vrut sa se indrepte si dupa crima, planurile fiindu-i dejucate de catre politisti.

Dupa ce ar fi ucis-o, Cristian a dus trupul tinerei pe un camp, intr-un loc izolat, in speranta ca nu va fi gasit. Se zvoneste ca trupul lui Carmen a fost gasit pe camp de un agricultor care ar fi alertat Politia. Potrivit surselor din ancheta ale ActualMM.ro, insa, se pare ca povestea a avut un cu totul alt fir. Mai exact, chiar cel care este acuzat de crima tinerei de 18 ani i-ar fi condus pe politisti la locul in care a ingropat-o, recunoscandu-si intr-un final faptele.

Suspectul in varsta de numai 21 de ani a fost internat momentan in Spitalul de Psihiatrie din Sighetu Marmatiei, in vederea efectuarii expertizei psihiatrice. Potrivit acelorasi surse ale ActualMM.ro, tanarul este suspectat ca ar avea probleme psihice. In cazul in care se dovedeste ca acesta nu avea discernamant la momentul producerii crimei, acesta ar putea scapa de inchisoare, fiind in schimb internat intr-un spital de psihiatrie.

"In data de 6 martie, la ora 19.20, Politia municipiului Baia Mare a fost sesizata despre faptul ca o tanara in varsta de 18 ani a plecat de la domiciliul ei din municipiu si, pana la data sesizarii, nu s-a intors. Membrii familiei au relatat ca tanara nu a mai fost plecata in trecut si ca au luat legatura ultima data cu ea in data de 5 martie, in jurul orei 16.00. S-a constituit o echipa complexa de cercetare, formata din politisti de investigatii criminale si criminalisti, care a efectuat activitati ample de investigare si cautare, fiind intocmit initial un dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de lipsire de libertate in mod ilegal. In urma investigatiilor si audierilor efectuate, au rezultat indicii temeinice privind posibila comitere a infractiunii de omor, astfel ca prin ordonanta din 09 martie 2020, ora 04.20, s-a dispus extinderea urmaririi penale in cauza, sub aspectul savarsirii infractiunii de omor, cercetarile fiind efectuate in continuare de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Maramures. Banuit in cauza ar fi un tanar de 21 de ani, fata de care s-a dispus internarea la Spitalul de Psihiatrie din Sighetu Marmatiei in vederea efectuarii unei expertize medico-legale psihiatrice", spun politistii maramureseni.

ActualMM

Vremea si drumurile in 9 martie
Citeste
Programul episcopilor in a doua saptamana a Postului Mare
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.