EXCLUSIV – ACTUALIZARE: Comisar sef Liviu Grozavu nu mai este inspectorul sef al IPJ Maramures. Politia nu neaga, dar nici nu confirma

Asa cum anuntam in urma cu mai bine de o saptamana, comisar sef Liviu Constantin Grozavu si-a depus o cerere pentru a fi transferat la Directia Generala Anticoruptie ca sef al serviciului Maramures. Practic, Grozavu se intoarce pe functia din care a venit in fruntea politistilor maramuresenilor.

Sursele noastre sustin ca aceasta cerere i-a fost aprobata ieri de ministrul de Interne.

Va reamintim ca in data de 27 august 2020 am publicat un articol in care explicam de ce Liviu Grozavu este inca inspector sef.

Acum sa explicam si motivul pentru care am spus mai sus ca inspectorul sef este inca in functie. Atunci surse din randul politistilor maramureseni ne-au soptit ca inspectorul sef Liviu Grozavu s-ar fi deplasat la Bucuresti, la sefii mai mari. Atunci ar fi trebuit sa dea explicati despre numeroase incendieri fara autor din Borsa, despre cei 9 politisti prinsi de procurorii maramureseni luand mita dar si despre alte cazuri grave din judetul Maramures.

ACTUALIZARE

IPJ Maramures nu neaga informati dar nici nu confirma! "Echipa manageriala a Inspectoratului este publicata pe pagina de internet a IPJ Maramures" este pozitia oficiala a Politiei Maramures.

Foto ZiarMM

Articolul EXCLUSIV – ACTUALIZARE: Comisar sef Liviu Grozavu nu mai este inspectorul sef al IPJ Maramures. Politia nu neaga, dar nici nu confirma apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Coronavirus, 7-8 septembrie 2020: S-a ajuns la 78 decese in Maramures! In judet, in total, 1.365 cazuri de infectare de la inceput (25 noi). In tara, 1.136 cazuri intr-o singura zi
Citeste
Barbatul implicat in altercatia din Viseu de Sus a primit control judiciar pentru 60 de zile
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.