Evenimente rutier la sighet, cernesti si viseu de sus

Ieri, 3 noiembrie, pe strada Bogdan Voda din municipiul Sighetu Marmatiei a avut loc un eveniment rutier in urma caruia o femeie a ramas internata in spital.
In eveniment au fost implicate trei autoturisme. Un autoturism al carui conducator auto nu a pastrat distanta regulamentara fata de cel din fata sa, a intrat in coliziune cu acesta si l-a proiectat in al treilea autovehicul, oprit la trecerea pentru pietoni marcata si semnalizata corespunzator, pentru a acorda prioritate de trecere unor pietoni ce se aflau angajati in traversarea strazii.
In urma accidentului, o femeie in varsta de 38 de ani, insarcinata, pasagera intr-unul din autoturisme, a ramas internata sub supraveghere medicala.
Toti conducatorii auto au fost testati alcoolscopic rezultatul fiind negativ.

Tot ieri, pe DN. 18 B, in comuna Cernesti s-a produs un accident rutier soldat cu ranirea a doua persoane.
O femeie in varsta de 36 de ani din comuna Copalnic Manastur, a pierdut controlul directiei autoturismului pe care-l conducea spre localitatea Borcut, a parasit partea carosabila si a intrat in coliziune cu un arbore. In urma accidentului o minora in varsta de 15 ani si o femeie in varsta de 71 de ani, pasagere in autoturism, au suferit vatamari corporale. Minora a ramas internata pentru acordarea de ingrijiri medicale.
In cauza, se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

Si la Viseu de Sus a avut loc un eveniment rutioer in noaptea de sambata spre duminica.
Pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum in curba la stanga, carosabil umed, un conducator auto pierde controlul asupra volanului, paraseste partea carosabila si se loveste de un stalp din beton.
In urma impactului a rezultat vatamarea corporala a doi pasageri aflati in autoturism, care au fost transportati la Spitalul Orasenesc Viseu de Sus: un barbat de 56 de ani, transferat la Spitalul Judetean Baia Mare si un tanar de 22 de ani, neinternat.
Imediat dupa producerea accidentului rutier, conducatorul auto a parasit locul faptei fara incuuvintarea organelor de politie. Acesta a fost identificat ulterior de politisti la domiciliul sau. Este vorba despre un barbat de 30 de ani din Viseu de Sus. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind pozitiv si a fost transportat la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Cercetarile continua sub aspectul comiterii infractiunilor de vatamarea corporala din culpa si parasirea locului accidentului.

Barbatul agresat era inarmat cu o secure
Citeste
Scandal si bataie in sala de cinema, provocata de o femeie agresiva
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.