Eveniment special: Premiile Turismului Mondial 2019

CORESPONDENTA DIN ANGLIA  Pe data de 4 noiembrie a.c., la ExCEL , a avut loc festivitatea de decernare a Premiilor Turismului Mondial ajunsa la cea de-a 22-a aniversare, eveniment anual sponsorizat de catre The New York Times, United Airlines, The Travel Corporation si Reed Travel Exhibitions.

Inaugurate in 1997, Premiile Turismului Mondial au fost stabilite sa "recunoasca persoanele, companiile, organizatiile, destinatiile si atractiile pentru initiativele remarcabile in legatura cu calatoria si industria turismului, si pentru dezvoltarea sustenabila a turismului si dezvoltarea programelor care asista comunitatile locale. "

Prezentarea premiilor a fost moderata de catre Peter Greenberg, editor al CBS News Travel si expert in calatorii recunoscut la nivel mondial.

Premiile Turismului Mondial l-au onorat pe Matthew D. Upchurch, CTC, Presedinte & Director Executiv al Virtuoso, in semn de recunoastere pentru Virtuoso, pentru dedicarea pentru practici sustenabile ale turismului , si misiunea sa sa faca dezvoltarea durabila un factor mai important in alegerea consumatorului atunci cand calatoreste – spre a pastra, proteja si avansa cultura locala, mediul inconjurator si resursele zonelor vizitate si sa creasca succesul pentru cei dedicati calatoriei ca o putere pentru bine.

Un Premiu al Turismului Mondial a fost prezentat de asemenea pentru Asilia Africa, in semn de recunoastere a abordarii pe mai multe planuri a Asiliei spre a crea un impact pozitiv asupra comunitatilor locale, faunei salbatice si ecosistemelor vitale ale Africii de Est. Prin aceasta abordare holistica, ei sunt capabili sa sustina aceste zone esentiale ale salbaticiei dar si pe oamenii pentru care aceasta reprezinta caminul.

Insula Nikoi/Fundatia Insula a primit un Premiu al Turismului Mondial in semn de recunoastere a Insulei Nikoi si dedicarii ei pentru dezvoltare printr-un impact pozitiv asupra culturii locale, comunitatii si conservarii si pentru stabilirea Fundatiei Insula in 2010, care transforma educatia pentru comunitatile insulei Riau prin crearea a 8 centre de invatamant.

ME TO WE a fost onorata cu un Premiu al Turismului Mondial in semn de recunoastere a impactului ME TO WE prin parteneriatul cu Caritatea WE; furnizand apa curata pentru peste 1 milion de oameni, construind 1500 de scoli in strainatate, si oferind copiilor acces la educatie; si bineinteles, oferind calatorie de voluntariat pentru cei care doresc sa schimbe lumea.

Premiul,Caring for Our World , sponsorizat de catre VisitMalta, a fost special proiectat si produs artizanal pe insula Malta de catre Mdina Glass si celebreaza calitatile spiritului de initiativa si a viziunii care ii inspira pe ceilalti sa se ingrijeasca de toti oamenii din jurul lumii.

Ceremonia de premiere a fost urmata de o receptie gazduita de catre United Airlines. Premiile Anuale ale Turismului Mondial au fost create si organizate de catre The Bradford Group

Corespondent: Ion-Marius Tatomir

O cisterna cu argon lichid s-a rasturnat in sant
Citeste
Trei localitati din Maramures raman azi fara gaz
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.