EVENIMENT: Sigheteanul Mezoe Attila va alerga un maraton complet pentru sustinerea cadrelor medicale, farmacistilor si angajatilor MAI din municipiu

Maratonistul sighetean Mezoe Attila, cu multiple medalii nationale, face un gest inedit: acesta va alerga un maraton complet (42 km) in semn de sustinere a cadrelor medicale din Spitalul mun. Sighetu Marmatiei, farmacistilor sigheteni, ambulantierilor, precum si a angajatilor MAI: politisti, jandarmi si personalul SMURD din Sighet.

Traseul parcurs va fi intre Sighetu Marmatiei (punct plecare platoul din fata Parcului Central) – Ocna Sugatag (zona centrala) – retur. Evenimentul este programat pentru ziua de sambata, 23 mai a.c., orele 9:00. In cazul in care vremea va fi ploioasa, evenimentul urmeaza a fi reprogramat.

In sprijinul maratonistului sighetean vine Asociatia ,,Discover Maramu Step By Step", care va asigura prin doi biciclisti doua puncte de hidratare pe traseu.

Evenimentul se va desfasura fara public, avand in vedere restrictiile impuse prin starea de alerta.

,,Prin sustinerea acestui maraton, imi arat toata pretuirea si sustinerea pentru cei care se afla in linia intai in aceasta perioada grea pentru noi toti", a declarat maratonistul sighetean Mezoe Attila pentru Sighet 247.

Eveniment mediatizat de Sighet 247.

Sursa Sighet247

Articolul EVENIMENT: Sigheteanul Mezoe Attila va alerga un maraton complet pentru sustinerea cadrelor medicale, farmacistilor si angajatilor MAI din municipiu apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Lucrari intense: Parcul Baia-Sprie de pe strada Ignisului, finantat din fonduri europene, prinde contur; Ce va contine spatiul de agrement (GALERIE FOTO)
Citeste
FOTO EXCLUSIV: Accidente cu victime la Ciocotis si Baia Mare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.