EVENIMENT: Atelierul de lucru Working with Whitehall

CORESPONDENTA DE LA LONDRA  Pe data de 12 februarie a.c. la Londra . Aceasta intalnire anuala a jurnalistilor si corespondentilor straini vechi sau nou veniti in Londra ofera posibilitatea de a obtine informatiile necesare pentru a contacta diferite departamente guvernamentale si faciliteaza dezvoltarea retelei profesionale.

Au fost prezenti ofiteri de presa si reprezentanti de la Ministerul de Interne, Agentia Nationala pentru Combaterea Infractiunilor, Politia Metropolitana, Biroul Primului Ministru, Asociatia Presei Straine , London & Partners,Visit Britain si alte organizatii.

In sala impozanta Grand Locarno Rooms jurnalistii au fost intampinati de Davina Crole si au fost invitati sa viziteze standurile birourilor de presa guvernamentale.

La orele 10 si 30 minute, onorabilul Christopher Pincher, ministru de stat al Regatului Unit pentru Europa a adresat celor prezenti un discurs de bun venit si a subliniat importanta transparentei departamentelor guvernamentale in relatia cu presa.

La eveniment au fost prezenti corespondenti din numeroase tari si ofiteri de presa de la diferite ambasade, inclusiv Ambasada Romaniei la Londra.

Corespondent: Ion-Marius Tatomir

Vremea si drumurile in 15 februarie
Citeste
Consiliul National al Elevilor: Problema transportului trebuie sa constituie o prioritate pentru Guvern
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.