Evaluarea activitatii si a rezultatelor obtinute de politistii maramureseni in anul 2018

Ieri, 16 ianuarie, la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures a avut loc sedinta de evaluare a activitatii si a rezultatelor obtinute de politistii maramureseni in anul 2018.

Raportul de evaluare a fost prezentat de comisar sef de politie Grozavu Liviu-Constantin, imputernicit sef al inspectoratului.

Din partea Inspectoratului General al Politiei Romane, ne-a onorat cu prezenta domnul comisar sef de politie Stoichici Raducu, Directorul Centrului Operational. Acesta a transmis politistilor maramureseni mesajul d-lui inspector general, chestor general de politie Ioan Buda, de multumire si de felicitare pentru activitatea desfasurata in anul 2018.


Mesaje de apreciere si sustinere pentru politisti au transmis si domnii Alexandru Cosma – subprefectul Judetului Maramures, Gabriel Zetea – presedintele Consiliului Judetean iar doamna Dana Borcuti – prim-procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures, a evidentiat activitatea politistilor din dosarele penale cele mai grele.


La activitatea de prezentare a evaluarii au participat si comandantii si sefii institutiilor din sistemul de ordine si siguranta publica, reprezentati ai institutiilor descentralizate ale statului si parteneri institutionali cu care s-a colaborat in anul 2018.

Intr-un cadru festiv, conducerea inspectoratului a acordat o diploma de multumire domnului director general al SC AUTO BECORO SRL – dealer Dacia –Renault-Nissan, pentru sprijinul acordat institutiei in anul 2018. Cele 4 autoturisme primite in comodat au contribuit la sporirea calitatii parcului auto, asigurand premisele unor interventii prompte si eficiente la evenimentele inregistrate in trafic.

Pentru rezultatele importante obtinute in cadrul atributiilor de serviciu si a misiunilor din anul 2018, intreaga echipa care incadreaza Grupa Canina Maramures a primit felicitari scrise, iar echipajul format din agent sef adjunct Tatoc Alin cu cainele Vis a primit diploma in numele colegilor.

Baimarenii care nu-si fac datoria civica vor fi amendati
Citeste
In memoriam Ion Ratiu
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.