EMOtIONANT: Mesajul colegilor Timeei, profesoara de 25 de ani rapusa de coronavirus: “Un suflet mare s-a ridicat azi la cer”


Mesaj sfasietor dupa decesul tinerei Daraban Timea Enikoe, o profesoara de doar 25 de ani din Baia Mare, rapusa de coronavirus. “O inima buna a incetat sa mai bata, un suflet mare s-a ridicat la cer”, au scris pe Facebook colegii ei de la Liceul Tehnologic Agricol “Alexiu Berinde” din Seini.

Daraban Timea Enikoe era profesoara de Biologie la sectia maghiara si preda la trei scoli diferite din judetul Maramures, in localitatile Seini, Coltau si Arduzel. Tanara era casatorita si nu avea copii.

Vestea ca Timea a murit a venit ca un trasnet, tinand cont ca nu avea nicio afectiune preexistenta cunoscuta si nici nu era supraponderala.

Articolul EMOtIONANT: Mesajul colegilor Timeei, profesoara de 25 de ani rapusa de coronavirus: “Un suflet mare s-a ridicat azi la cer” apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Fotbal, Liga 2: Fotbal Comuna Recea debuteaza acasa impotriva vechii colege de esalon, AFK Csikszereda. Vezi programul complet
Citeste
Guvernul PNL da o noua lovitura. De aceasta data sunt vizati agricultorii
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.