Emblema de onoare a m

Marti, 16 iulie, a fost o zi emotionanta pentru politistul maramuresean MEZINGER EMANUEL. In cadrul unei festivitati ocazionate de Ziua Ministerului Afacerilor Interne, politistul a fost recompensat cu  Emblema de onoare a M.A.I.

         La data de 01.05.2006 Mezinger Emanuel a jurat sa fie demn, corect, integru si sa respecte legea.  In prezent agentul sef adjunct de politie isi desfasoara activitatea in cadrul Centrului de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures. In toata aceasta perioada a respectat oamenii si a fost alaturi de semenii lui, oferind ajutor ori de cate ori a fost nevoie. Lui i se datoreaza si solutionarea cu operativitate a unui caz de talharie comis in Baia Mare.

         Mai exact, la 12 decembrie 2018, politistul a fost, inca o data, omul potrivit la locul potrivit pentru prinderea unui infractor. Aflandu-se la intersectia strazii Matei Basarab cu Bulevardul Traian din municipiu, a auzit strigatul unei femei. Cu toate ca se afla in timpul liber, nu a stat pe ganduri ci a actionat cu promptitudine. A alergat dupa tanarul care a sustras poseta femeii, reusind in cateva minute sa-l prinda, sa-l imobilizeze si sa-l conduca la sediul Politiei municipiului Baia Mare.

         Pentru exemplul lui, dar si pentru tactul, maturitatea si implicarea cu responsabilitate in toate activitatile ce intra in sfera atributiilor de serviciu, politistul a fost felicitat azi,   intr-un cadru festiv organizat la sediul Ministerului Afacerilor Interne, oferindu-i-se emblema de onoare.

         "Va multumesc tuturor! Asa cum am promis, voi face tot ce pot sa ajut oamenii. Atunci cand muncesti din pasiune si cu responsabilitate, succesul este garantat!" a precizat emotionat Mezinger Emanuel.

Cupa "Tinerii Lei" la sah, la Centrul Social Multifunctional Rivulus Pueris
Citeste
Politist maramuresean, distins cu Emblema de onoare a MAI
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.