Elevul agresiv de la cent baia mare a fost internat la cluj, la psihiatrie

Apar noi informatii privind elevul de la Colegiul Economic "Nicolae Titulescu" din Baia Mare, pentru calmarea caruia ieri a fost nevoie de mai multi politisti.

Ovidiu Robert. S. are 16 ani si este elev in anul I profesional la CENT, la sectia Turism si Alimentatie Publica. Adolescentul face parte din sistemul de protectie a copilului.

Surse declara ca el a mai avut probleme la scoala, dar pentru ca face parte din sistem nu poate fi exmatriculat.

In acest moment Ovidiu Robert este internat la Cluj, la psihiatrie.

ACTUALIZARE 1 – Pozitia ISJ Maramures

In urma incidentului petrecut la Colegiul Economic ,,Nicolae Titulescu" Baia Mare, Inspectoratul Scolar Judetean Maramures  a solicitat conducerii colegiului o informare si totodata a constituit o comisie de inspectori care sa cerceteze aspectele referitoare la acest caz.

Din informarea primita de la conducerea Colegiului Economic ,,Nicolae Titulescu" Baia Mare, in data de 05.06.2019, in jurul orei 12.00, in urma comunicarii de catre dirigintele clasei a IX-a invatamant profesional a situatiei absentelor cumulate, unul dintre elevii clasei a manifestat un comportament agresiv, solicitandu-se interventia organelor de politie. Un echipaj format din 3 politisti a incercat sa-l linisteasca, acesta necooperand cu ei, devenid agresiv, astfel incat echipajul l-a imobilizat si l-a insotit la sectia de politie.

La finalizarea anchetei desfasurate de inspectorii scolari, va vom transmite mai multe date referitoare la acest caz.

ACTUALIZARE 2: Ce spune DGASPC Maramures

"Tanarul face intr-adevar parte din sistemul DGASPC Maramures, fiind beneficiarul unei masuri de protectie speciala. Situatia lui este cunoscuta de conducerea institutiei noastre.  Acesta a fost evaluat si a beneficiat in ultima perioada de consiliere de specialitate, atat in cadrul unitatii scolare, cat si in cadrul unitatii de protectie a copilului. Vorbim asadar de un tanar cu probleme de comportament, care este monitorizat de specialistii DGASPC Maramures. El a recunoscut ca foloseste substante interzise si a beneficiat consiliere inclusiv din partea specialistilor anti-drog.

In urma manifestarilor recente din cadrul unitatii scolare minorul a fost evaluat medical la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare, unde testul antidrog a fost negativ, motiv pentru care s-a decis trimiterea acestuia pentru o evaluare de specialitate la Clinica de Psihiatrie Pediatrica din Cluj Napoca, unitate unde i se va stabili diagnosticul cert, tratamentul de specialitate si masuri de consiliere psihologica" a declarat Adrian Mandru, purtator de cuvant al DGASPC Maramures.

Stire initiala

SCENE INCREDIBILE CU POLITISTI / ACTUALIZARE: A FOST NEVOIE DE INTARIRI PENTRU A IMOBILIZA UN ELEV IN CURTEA UNUI LICEU DIN BAIA MARE

La volan din sant in sant dupa ce a iesit dintr-un bar
Citeste
A fost nevoie de intariri pentru a imobiliza un elev in curtea unui liceu din baia mare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.