Eleva batuta si umilita de trei fete pentru ca ar fi intrat la un liceu mai bun decat ele

CAZ LA BORSA   Caz incredibil in Borsa. O cititoare a site-ului vasiledale.ro a transmis o scrisoare in care povesteste despre un caz grav petrecut in orasul din munti.

"Tereza, in varsta de 14 ani, eleva a liceului din Borsa, judet Maramures, a fost batuta, batjocorita, tarata pe strada, spargandu-i-se si telefonul de catre trei individe, eleve la profesionala, pe motivul ca TEREZA A INTRAT LA UN LICEU MAI BUN. Fata a fost la spital, acordandu-i-se ingrijiri medicale in decursul zilei de 09.09.2019. Se pare ca nimeni nu face nimic in legatura cu acest subiect, iar mama revoltata cere ajutor, aceasta fiind departe de fata. Mama fetei a sunat-o pe mama uneia dintre agresoare, iar aceasta a jignit-o si chiar a amenintat-o ca o da in judecata", ne scrie Aurelia Stetco.

Politistii maramureseni au intrat pe fir

"In urma aparitiei in spatiul public a unor informatii legate de o eleva din Borsa, care ar fi fost agresata ieri, va comunicam ca politistii din oras s-au sesizat din oficiu si desfasoara verificari, urmand a lua masuri in functie de cele constatate", au delcarat repreentantii IPJ Maramures.

 

Sursa info: VasileDale.ro

Exercitiu de evacuare in caz de incendiu la Scoala Gimnaziala "Simion Barnutiu" din Baia Mare
Citeste
Elevii cu 10 la evaluarea nationala si bacalaureat vor primi premii in bani
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.