Ei sunt politistii locali din baia mare care i-au dat unei mame ajutor, in loc de amenda

Politistii locali Iuliana Goloman, Ovidiu Pruna si Norbert Buzatu sunt trei agenti cu suflet mare din Maramures. Ei au facut tot ce le-a stat in putinta sa ajute o mama si pe fiica ei de 6 ani sa ajunga acasa.

Femeia venise de la Arad, dar nu mai avea niciun ban si ramasese in gara, cu fiica ei de 6 ani. Patrula politistilor locali s-a oprit in dreptul lor si a intrebat-o pe mama fetitei unde trebuie sa ajunga. Femeia i-a spus ca trebuie sa ajunga acasa, in Petrova, insa nu mai are bani.

Fiind deja noapte, iar urmatorul tren spre destinatia femeii nu pleca prea curand, politistii locali au pus bani pentru a o caza pe femeie, impreuna cu fetita ei, la un hotel, dar nu au avut succes la hotelurile din zona, camerele fiind ocupate.

Un taximetrist, caruia i s a facut mila de ele, s-a dus la politistii locali si s-a oferit sa le cazeze la el acasa, pentru o noapte. Politistii locali au luat datele barbatului dandu-si acordul.

De asemenea, politistii locali din Baia Mare le-au dat masti de protectie, atat femeii, cat si fiicei acesteia, dar si 100 de lei, sa aiba de mancare pana acasa.

– Acest articol a fost realizat cu informatiile transmise de corespondentul Observator in Maramures, Simona Vasiac.

Vremea exacta in Maramures, luni, 13 aprilie
Citeste
In borsa, o artista de muzica populara si sotul ei atacati cu pietre, agresati fizic si verbal
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.