EDITORIAL: JURNALISTI CU BOTNITA IN MARAMURES – Pentru a nu avea dificultati la gandire si actiune, politicienii semneaza contracte de publicitate dictatoriale

Am fost direct implicat in modul de actiune si gandire a celor ce formeaza clasa politica maramureseana din ultima campanie electorala. Sunt de-a dreptul siderat de slaba pregatire din zona comunicationala, a limbajului nonverbal si a cunostintelor multora dintre candidati!

Pandemia a creat mici monstri dictatoriali. Pe modelul PNL al Guvernului Orban-Tataru-Arafat, care realizau zone unice de comunicare pe care nu aveai voie sa le verifici, ci, pe bani, sa le dai ca ale tale, repet, pe acelasi tipar, politrucii au pus in zona contractelor de publicitate electorala tot felul de Clauze dictatoriale. Dintre ele va spunem despre obligativitatea participarii la actiuni sau conferinte de presa, obligativitatea de a adresa doar doua intrebari pe care le realizau candidatii! Si altele!

Cum pot oamenii sa fie mintiti! Cum pot alegatorii sa isi faca o parere asa? Nu ii intereseaza pe politicieni! Ei vor sa stea linistiti! Va apucati de lucru! Nu cred! Peste 3 ani si 6 luni, poate! Acum, va e frica de presa! Incercati sa o reduceti la tacere!

Un exemplu il reprezinta Ionel Bogdan! A fost ales de o minoritate mica ca si presedinte CJ Maramures! Daca are curaj sa ne prezinte contractele de publicitate din campania electorala semnate! Noi suntem curiosi! Sa acopere numele colegilor!

Este slab si nu are curaj! Este o marioneta trasa de sfori! Aveti demnitate, domnule politico-administrativ? Asa veti actiona si in anii ce urmeaza? Stim ca va faceti intrebari chiar dumneavoastra la care greu raspundeti sau la care chiar gresiti!

Am crezut ca actiunile totalitare, dictatoriale sau modurile securiste au disparut! Va veti achizitiona, pe banii nostri, promptere de pe care, pe modelul sefului dumneavoastra, Iohannis, veti citi cu greu! Nu asta isi doresc oameni! Aveti grija! Istoria se repeta!

Radu tolas

Articolul EDITORIAL: JURNALISTI CU BOTNITA IN MARAMURES – Pentru a nu avea dificultati la gandire si actiune, politicienii semneaza contracte de publicitate dictatoriale apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Euro creste din nou: 4,8698 lei
Citeste
MANDRIE PENTRU BAIA MARE – Baimareanca Natalia Iocsak, pe podium la Campionatul National de Drift
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.