EDITORIAL – DEMISIA INCOMPETENTILOR: Grigore Lese s-a pisat pe hotararile CJSU Maramures, dar si pe controalele politistilor

Astazi am asistat la o UMILIRE publica a tot ceea ce inseamna institutii ale statului roman. Nici nu mai conteaza ca este vorba despre Prefectura Maramures sau despre Inspectoratul de Politie al judetului Maramures. Pur si simplu cele doua institutii NU MAI EXISTA in ochii maramuresenilor.

De cateva zile Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta (CJSU) Maramures a anuntat cu surle si trambite ca interzice IN INTREG JUDETUL tot ceea ce inseamna nunti, botezuri, evenimente private. Fie ca acestea sunt organizate in spatiu deschis, fie in spatiu inchis. Au motivat decizia prin faptul ca numarul maramuresenilor confirmati pozitiv este in crestere.

Au decis sa OBLIGE mii de maramureseni din Boiu Mare, Recea, Petrova, Viseu de Jos si Ardusat sa POARTE MASCA astfel incat sa acopere nasul si gura, pentru toate persoanele care au implinit varsta de 5 ani, in toate spatiile publice deschise. Au inchis scoli si le-au trecut in scenariul 3, in sistem online. Au inchis restaurantele, terasele. Un singur lucru nu au facut: NU AU CARANTINAT LOCALITATILE.

Prostii cred ca ei se lupta cu pandemia. Se lupta cu COVID-ul. Noi credem ca ii doare pur si simplu in cur. Probabil nici acolo. Astazi, inca de dimineata o mana de jurnalisti tot intrebam ca masinile stricate daca se va tine concertul indragitului artist maramuresean GRIGORE LESE. Prin purtatorul de cuvant al CJSU Maramures, Dan Buca, eram asigurati ca VA FI POLITIA ACOLO. Il iertam pe Buca pentru ca nu poate el zice multe. El este intre ciocan si nicovala. Intre noi jurnalistii si ei - incompetentii.

Grigore Lese anunta pe facebook ca spectacolul va fi sustinut. Ceva mai tarziu, Ansamblul National Transilvania anunta ca evenimentul a fost anulat.

Spre seara, lovitura de gratie: concertul s-a tinut! Cu public! Cel putin asa pare dintr-o filmare aparuta in spatiul public. Cu alte cuvinte, Grigore Lese s-a pisat, in adevaratul sens al cuvantului, pe toate hotararile CJSU Maramures. S-a pisat pe toate controalele politistilor. S-a pisat pe tot si pe toate. Dar nu el este vinovat. El doar a avut "sange in instalatie" si a urcat pe scena candidatului la Primaria Baia Mare, marele PNL-ist Mircea Cirt. Da, acea scena de la ATP Tech Center Baia Mare. Si cei de la Ansamblul National Transilvania s-au pisat pe aceleasi institutii decizionale sau care aplica legea. Si ei au urcat pe scena si au sustinut, alaturi de Grigore Lese, un concert extraordinar. Bravo lor. Stima si respect.

Cat despre marele capete care decid sa isi bata joc de soarta a peste 450.000 de maramureseni le cerem public DEMISIA. Ca este vorba despre PREFECT, SUBPREFECT, SEFUL IPJ Maramures (imputernicit cum o fi), SEF AL DSP Maramures. Tuturor le cerem public DEMISIA. DEMISIA INCOMPETENTILOR. Maramuresenii NU MAI AU INCREDERE IN VOI. Maramuresenii se pisa, la propriu, pe toate deciziile voastre. Pe toate actiunile voastre pe care le postati pe facebook doar sa dati bine la... sefimea de la Bucuresti.

DEMISIA. DEMISIA INCOMPETENTILOR!

Vasile Dale

Comenteaza cu Facebook

Articolul EDITORIAL – DEMISIA INCOMPETENTILOR: Grigore Lese s-a pisat pe hotararile CJSU Maramures, dar si pe controalele politistilor apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Tigari in valoare de aproximativ 137.000, lei confiscate la frontiera de nord
Citeste
Controale in Targul auto din Baia Mare; s-au dat amenzi in valoare de 4.000 de lei
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.