Echipamente de protectie pentru dsp, spitalul judetean, ambulanta si isu maramures

Institutiile aflate in linia intai a luptei impotriva raspandirii noului tip de coronavirus au intrat astazi in posesia unor noi echipamente de protectie.

Acestea au fost primite de la Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta si au fost repartizate Directiei de Sanatate Publica a judetului Maramures, Spitalului Judetean de Urgenta "Dr. Constantin Opris" Baia Mare, Serviciului de Ambulanta Judetean si Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Gheorghe Pop de Basesti" al judetului Maramures.

In total, au fost primite si repartizate 1380 de combinezoane de protectie.

Saptamana aceasta, institutiile mai sus amintite, precum si Spitalul Municipal Sighetu Marmatiei, respectiv spitalele orasenesti din Borsa si Viseu de Sus au mai primit, in total, 200 de combinezoane de protectie, 725 de masti tip FFP2 si 400 de masti tip FFP3.

Echipamentele primite de ISU Maramures vor fi utilizate de catre personalul care asigura misiunile de transport specializat a persoanelor suspecte sau infectate cu noul tip de coronavirus.

O initiativa laudabila, ca adaptare in situatie de criza: Producatorii sigheteni si din proximitate isi expun marfa online
Citeste
FOTO
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.