Echipa masculina secunda a invins CSM Oradea, scor 34-33

VICTORIE PENTRU MINAUR  Etapa cu numarul 17 a Diviziei A, seria D la handbal masculin a adus o a doua victorie consecutiva pentru echipa secunda a CS Minaur in fata formatiei oradene CSM Oradea, scor final 34-33. Prima repriza a fost dominata in intregime de gazde, echipa baimareana reusind sa egaleze de doua ori, respectiv in minutul 2 prin Yashan Oleksandr si Crainic Adelin. In ciuda eforturilor oaspetilor, gazdele reusesc sa marcheze de trei ori consecutiv si sa isi creasca avantajul pe care reusesc sa si-l mentina pana la pauza cand se intra la vestiare cu scorul 20-16 pentru CSM Oradea.

Echipa antrenata de Florin Mironescu revine motivata de la vestiare si ataca cu succes de trei ori consecutiv poarta gazdelor, reducand la un singur gol avantajul acestora. In minutul 44 CS Minaur II reuseste sa egaleze si sa preia conducerea, avantaj pe care il pastreaza pana la finalul partidei, cand tabela de marcaj se inchide cu scorul 34-33 pentru CS Minaur II.

CS Minaur II: Bledea , Bobolog, Ivanov. Antrenor: Florin Mironescu.

CS Minaur II revine pe teren propriu in fata propriilor suporteri, vineri, 29 martie cand va evolua impotriva echipei secunde a AHC Potaissa Turda de la ora 14:30, la Scoala gimnaziala Vasile Alecsandri.

 

Sursa info si foto: Minaur.ro

A traficat tigari de 8200 lei si a ramas fara Audi-ul de 33.000 de lei
Citeste
Au picat retelele de telefonie mobila. Milioane de romani sunt afectati!
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.