"e ultima oara, luisito!"

Baietelul soferului roman mort, ars in cabina, in Spania, l-a rugat sa nu mai plece in cursa: "E ultima oara, Luisito!". Sunt ultimele cuvinte spuse de Nicu, inainte sa piara intr-un accident cumplit.

Un sofer roman a murit in Spania, duminica, intr-un accident infiorator. Nicu a ars in camionul aprins ca o torta, pe autostrada. A fost scos din cabina cu arsuri pe 90% din suprafata corpului. Duminica seara, in jurul orei 19:00, camionul condus de soferul roman, care locuia cu familia in Murcia, a luat foc pe AP-7, in dreptul localitatii Campany. Nu se cunosc inca motivele incendiului si nici cum de Nicu, soferul, nu s-a putut salva.

El a fost gasit de pompieri in cabina, dupa ce au stins flacarile, cu arsuri pe 90% din suprafata corpului. Nicu, 49 de ani, a murit luni de dimineata la spitalul Vall d’Hebron din Barcelona. Originar din Maramures, soferul era casatorit si avea un fiu, Luis, familia traind la Murcia, in Spania.

Veronica, sotia soferului, a postat un mesaj cutremurator pe Facebook, povestind ultima seara acasa a lui Nicu: "Nicu, cu mare durere in suflet ne-ai lasat. Te iubim din toata inima, o sa ramai mereu in inimile noastre. Nicu, Luis nu te-a lasat sa pleci, te-a tinut de mana si t-ia zis: degeaba iti pregatesti lucrurile, ca nu te las. Si tu i-ai raspuns: Luisito, e ultima cursa, iti promit. Si uite Nicu, nu te mai intorci! Te iubim, odihneste-te in pace, te iubim si o sa fii cu noi intotdeauna, Nicu nostru!"

Sute de mesaje de condoleante au fost postate pe paginile de Facebook ale rudelor soferului mort in Spania, al carui trup va fi repatriat luni, pentru a fi inmormantat in comuna natala din Maramures, Sisesti.

CITESTE SI:

Nicio zi fara de circulatie pe soselele judetului
Citeste
Condamnata la peste 6 ani inchisoare pentru furt, depusa dupa gratii de politisti
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.